đŸ„‡Ă„ggkokare bĂ€st i test 2021 – fĂ„ de perfekta Ă€ggen!

Letar du ocksĂ„ efter Ă€ggkokare bĂ€st i test 2021? DĂ„ Ă€r denna artikel perfekt för dig! Vi hjĂ€lper dig hitta den bĂ€sta Ă€ggkokaren för dig och ditt kök. Det finns en drös Ă€ggkokare dĂ€r ute, mĂ„nga som vi inte tycker om alls, men vi hjĂ€lper dig hitta en modell som tillagar de perfekta Ă€ggen – precis som du vill ha de!

*Denna artikel innehÄller reklam genom annonslÀnkar för cervera.se & kitchentime.se

Äggkokare bĂ€st i test 2021

1. Caso äggkokare ED10

2. Kitchen minis äggkokare

3. Princess äggkokare

Caso äggkokare ED10
Kitchen minis äggkokare
Princess äggkokare

Prisklass: Premium

Prisklass: Medium

Prisklass: Billig

Caso Àggkokare ED10 recension

Caso Àggkokare ED10
Caso Àggkokare ED10

För dig som Àr en riktig ÀggÀlskare kommer denna Àggkokare passa perfekt i ditt kök. En stilren design i rostfritt stÄl gör att den passar pÄ i princip alla diskbÀnkar dÀr ute. Det Àr inte bara en Àggkokare dock, den dubblar som en Ängmaskin och kan dÀrför mjukgöra grönsaker, fisk eller potatis.

Tillagningstiden Ă€r enkel att justera med hjĂ€lp av hjulet pĂ„ framsidan, och det tar inte mĂ„nga försök förrĂ€n man vet vilken instĂ€llning som gjorde de bĂ€sta Ă€ggen. För dig med stor familj, eller bara sjĂ€lv Ă€ter mĂ„nga Ă€gg Ă„t gĂ„ngen – Ă€r den hĂ€r Ă€ggkokaren nĂ„got större Ă€n andra (plats för 8 Ă€gg).

Caso Àggkokaren var ocksÄ förvÄnandsvÀrt enkel att rengöra med sitt löstagbara Àggstöd.

Allt som allt Ă€r detta den modell vi pĂ„ HemmaPrylar utser till “Ă€ggkokare bĂ€st i test 2021”!

Kitchen minis Àggkokare recension

Kitchen minis Àggkokare
Kitchen minis Àggkokare

Detta Àr en mindre modell jÀmför med den ovannÀmnde, och tar absolut inte stor plats i köket. Kitchen minis Àggkokare kokar ett eller tvÄ Àgg i taget, perfekt för dig och sÀllskap!

NÀr Àggen Àr fÀrdiga plingar maskinen till. Ett riktigt bra Àgg att ha pÄ frukostmackan blir resultatet! TyvÀrr kan man inte stÀlla in hÄrdhet pÄ kokningen.

Kitchen minis Àggkokare Àr perfekt för dig som inte har sÄ mycket plats kvar i köket, men ÀndÄ Àter kokta Àgg regelbundet.

Princess Àggkokare recension

Princess Àggkokare
Princess Àggkokare

Äggkokaren frĂ„n Princess valde vi att ta lĂ€ngst ner pĂ„ vĂ„r topplista över Ă€ggkokare. Det billiga priset Ă€r absolut en lockande faktor, men det finns nĂ„gra aspekter vi inte gillar med den hĂ€r modellen.

Det viktigaste med en Àggkokare Àr absolut resultatet pÄ de Àgg som görs, och mÄnga kunder tycker det Àr svÄrt med denna modell. Enligt tidigare kunder var medel-hÄrt Àgg det absolut svÄraste att fÄ till.

Dock har Princess Àggkokaren en stilren design och passar absolut dig som ska mÀtta flera magar med kokta Àgg!

Vanliga frÄgor nÀr man ska köpa den bÀsta Àggkokaren

För dig som Àlskar Àgg, Àr sjÀlvklart Àggkokningen en viktig faktor, det var vÀl dÀrför du letade upp denna artikel? Ovan hittar du en Àggkokare bÀst i test lista för att enklare guida dig i djungeln av modeller som finns dÀr ute. Nedan tÀnkte vi ocksÄ besvara lite av de vanligaste frÄgorna vi ser komma upp nÀr man pratar om Àggkokare.

Hur mycket kostar en Àggkokare?

En Àggkokare kostar mellan 200kr och 600kr. En vÀldigt billig och prisvÀrd liten pryl som vi tycker alla ÀggÀlskare bör ha i sitt kök!

Varför behöver man en Àggkokare?

Nu behöver du inte oroa dig för att Àggen ska gÄ sönder eller spricka eftersom Àggkokare erbjuder det mest bekvÀma sÀttet att koka Àgg. Om du brinner för perfekt tillagade lÀckra Àgg och vill spara tid, Àr det nödvÀndigt att ha en Àggkokare i ditt kök. En Àggkokare kan förvandla dina stressiga morgnar till lugna, sÄ att du istÀllet kan fokusera pÄ det du tycker Àr viktigt (till exempel kaffekvarnen och bryggningen).

Oavsett om du föredrar dina Àgg hÄrd-, löskokta eller pocherade fÄr du fantastiska resultat med en Àggkokare. Om du har rÀtt Àggkokare behöver du inte ens hÄlla ett öga pÄ den eller vÀnta pÄ att vattnet ska koka upp. Du kan fÄ Àggen kokta pÄ en brÄkdel av en sekund och spara din dyrbara tid pÄ morgonen.

Utan en Àggkokare mÄste du ta hand om en massa saker sÄsom temperatur, redskap, storlek pÄ Àggen med mera. NÀr du kokar ett Àgg vet du pÄ grund av skalet runt dem aldrig vad som pÄgÄr inuti och om de Àr tillagade enligt dina önskemÄl eller inte. SÄ utan en Àggkokare Àr det mycket svÄrt att koka dem perfekt, oavsett om du gör hÄrdkokta, löskokta eller pocherade Àgg.

Att laga ett Àgg tycker inte vi ska ta lÄng tid eftersom det Àr nÀringsrikt och kan göras pÄ sÄ mÄnga olika sÀtt. En Àggkokare kommer att göra slut pÄ alla dessa utmaningar och hinder som ligger i vÀgen för att du ska kunna laga det perfekta Àgget.

Fördelar med en elektrisk Àggkokare?

En elektrisk Àggkokare erbjuder det mest bekvÀma sÀttet att koka Àgg och dessutom pÄ bara nÄgra minuter. Nedan Àr en checklista pÄ varför en elektrisk Àggkokare Àr att föredra.

  • On/Off-knapp: Du behöver bara lĂ€gga Ă€ggen i den elektriska Ă€ggkokaren, anvĂ€nda on-knappen och stĂ€lla in timern. De flesta elektriska Ă€ggkokare kan dessutom koka 6 Ă€gg Ă„t gĂ„ngen. Vissa pĂ„ vĂ„r Ă€ggkokare bĂ€st i test lista till och med 8 Ă€gg Ă„t gĂ„ngen! NĂ€r Ă€ggen Ă€r fĂ€rdiga meddelar larmet att Ă€ggen Ă€r klara, inga mer överkokta Ă€gg pĂ„ frukostbrödet.
  • Storlek: En annan fördel med en elektrisk Ă€ggkokare Ă€r dess storlek. Den hĂ€r prylen har en mycket kompakt storlek och den fĂ„r lĂ€tt plats i alla dina köksskĂ„p. Du kan ocksĂ„ placera den pĂ„ diskbĂ€nken eller pĂ„ hyllorna eftersom den inte tar sĂ„ mycket plats.
  • InstĂ€llningar: Det finns instĂ€llningar inbyggda sĂ„ att du kan vĂ€lja den tillagningsstil du föredrar, till exempel hĂ„rdkokt, löskokt eller pocherat.
  • MĂ€tning: En mĂ€tkopp finns dĂ€r för att hjĂ€lpa dig att lĂ€gga vattnet pĂ„ rĂ€tt sĂ€tt sĂ„ att dina Ă€gg tillagas fint och perfekt enligt dina önskemĂ„l. I botten av koppen finns en “stift”-funktion som gör att du kan enkelt kan göra hĂ„l pĂ„ skalet.

En av de största fördelarna med elektriska Àggkokare Àr att de kan koka flera Àgg pÄ en gÄng. Det första du bör tÀnka pÄ Àr alltsÄ hur mÄnga Àgg som kokaren rymmer.

LÀs om hur man anvÀnder Àggkokare hÀr!

Äggkokare test

Hur gjorde vi vÄrt Àggkokare test?

För att utföra vÄrt Àggkokare test tog vi en titt pÄ utbudet. NÀr vi hittat nÄgra modeller som fÄtt bra kundrecensioner lÀste vi pÄ mer om de. DÀrefter skrev vi egna recensioner utifrÄn den information vi hittat i produktbeskrivningar och kundrecensioner.

Slutligen skrev vi bÀst-i-test-listan genom att jÀmföra de olika modellerna. För att definiera vilken modell som var bÀst jÀmfördes bland annat funktionalitet, kvalité, hÄllbarhet och material.

Hur vÀljer man den bÀsta Àggkokaren?

Att göra ett perfekt kokt Àgg Àr inte sÄ lÀtt som det verkar, det Àr dÀrför sÄ mÄnga kÀmpar med det! I en tid med ny teknik och uppfinningar runt varje hörn Àr det lite bakÄtstrÀvande att fortfarande kÀmpa för att koka det perfekta Àgget, eller hur? Men nÀr du kokar ett Àgg Àr det mÄnga saker som mÄste beaktas. Dessa inkluderar förhÄllandet mellan Àgg och vatten, typ av redskap som ska anvÀndas, koktid och typ av Àgg. Om Àgget inte kokas pÄ rÀtt sÀtt kan det förvandlas till total katastrof.

Nu finns det fantastiska verktyg för att koka Àgg som gör att du kan koka flera Àgg snabbt utan att de gÄr sönder. Att ha en bra Àggkokare i ditt kök kan underlÀtta Àgg-gjörandet eftersom den inte bara lÄter dig koka Àgg utan ocksÄ hjÀlper till med omeletter. En Àggkokare sparar mycket tid eftersom den kan koka flera Àgg Ät gÄngen. För att hjÀlpa dig att vÀlja den bÀsta Àggkokaren enligt dina behov har vi sammanstÀllt en köpguide som svarar pÄ alla dina frÄgor.

BÀsta Àggkokaren

SÄ hur vÀljer man Àggkokare bÀst i test dÄ?

Det finns mÄnga Àggkokare pÄ marknaden idag och innan du köper en mÄste du jÀmföra funktionerna och egenskaperna sÄ att du inte fÄr fel produkt enligt dina behov. Nedan hittar du nÄgra viktiga faktorer som du bör tÀnka pÄ innan du köper den bÀsta Àggkokaren:

  • Larmfunktion: Det mest irriterande nĂ€r du kokar ett Ă€gg Ă€r att vĂ€nta pĂ„ att det ska bli fĂ€rdigt. Du vet aldrig nĂ€r den perfekta tidpunkten för att stĂ€nga av spisen Ă€r. Med en elektrisk Ă€ggkokare behöver du dock inte vĂ€nta och titta hela tiden. En avancerad Ă€ggkokare stĂ€ngs av automatiskt nĂ€r Ă€ggen Ă€r klara och vissa av dem har Ă€ven möjlighet att meddela dig genom ett larm. Leta efter en sĂ„dan modell!
  • Material: Äggkokare bestĂ„r oftast av aluminium, rostfritt stĂ„l, plast eller en kombination av dessa. Oftast bestĂ„r det inre materialet av metall och vĂ€rmeplattan av ett ledande material, medan locket Ă€r gjort av plast. Plastlock Ă€r bra eftersom de gör att du kan se vad som hĂ€nder inuti och de blir inte för varma. De modeller som Ă€r helt gjorda av plast Ă€r dock inte lika hĂ„llbara som deras motsvarigheter av metall.

KĂ€llor