Äppelplockare – hitta bästa äppelplockaren!

Letar du också efter äppelplockare bäst i test? Då har du kommit till rätt sajt! Vi hjälper dig hitta den bästa äppelplockaren.

Behöver du rensa äppelträdet på äpplen eller vill du enkelt kunna plocka frukter från träd utan ansträngning? Då skulle du gynnas av en riktigt bra äppelplockare! Äpplen och andra frukter är väldigt goda att använda i matlagning eller att göra pajer av. Så med en grym äppelplockare kan du göra goda desserter och maträtter på noll tid!

Om en äppelplockare låter som något för dig så är det bara att läsa vidare! Vi listar nämligen i denna artikel äppelplockare bäst i test! Du kan här nedanför läsa våra fyra recensioner på fyra olika äppelplockare. Lite längre ned i artikeln kan du även få svar på några vanliga frågor som kan uppstå under ditt sökande!

Är du ute efter redskap att använda efter att du plockat äpplena? Då kanske våra artiklar om äppelskalare och äppelklyftare kan vara något för dig!

Äppelplockare bäst i test 2024

1. Fiskars äppelplockare

2. B2x äppelplockare

3. Gardena äppelplockare

Prisklass: Medium

Prisklass: Premium

Prisklass: Medium

Fiskars äppelplockare recension

Fiskars äppelplockare

Äppelplockaren som är vi anser vara äppelplockare bäst i test 2022 kommer från Fiskars! Till ett rimligt pris får du en utmärkt äppelplockare med de viktigaste funktionerna!

Denna grymma äppelplockare från Fiskars är det säkra, snabba sättet att skörda frukt på! Slipp vingliga stegar och jobbiga kroppspositioner! Äppelplockaren kan användas tillsammans med alla skaft från Fiskars, och med ett teleskopskaft får du en otrolig räckvidd på upp till 6 meter!

Fiskars äppelplockare har en praktisk tillhörande väska i bomull som enkelt kan plockas av för tvätt. Dessutom så har denna äppelplockare en bred öppning med optimal utformning som leder frukten till slutet av tipsen för att enkelt kunna dra av frukten från grenen!

Är du ute efter en grym äppelplockare för att göra ditt liv lite enklare så kan denna utmärkta äppelplockare från Fiskars vara något för dig! En solklar vinnare!

B2x äppelplockare recension

B2x äppelplockare

Om du är ute efter den lite dyrare varianten av en äppelplockare så kan denna nästa deltagare vara något för dig! Denna äppelplockare kommer från B2x och lutar åt det lite dyrare hållet och kommer med grymma funktioner för äppelplockning!

Med denna upp till fyra meter långa äppelplockaren kan du plocka frukten när den är som godast! Äppelplockaren har en robust stålkorg som lätt får av frukten från grenen samtidigt som den varsamt fångar upp den.

Äppelplockaren byggs ihop till önskad längd av ca. 40 cm långa sektionsbitar. Det finns totalt tio stycken sektionsbitar, vilket tillsammans ger dig en längd på ungefär fyra meter!

Denna äppelplockare är en stor rekommendation från oss till dig som är ute efter att lägga lite extra pengar på en äppelplockare av grym kvalitet!

Gardena äppelplockare recension

Gardena äppelplockare

En annan självklar deltagare på denna lista kommer från Gardena! Denna simpla äppelplockare kommer till ett väldigt bra pris och har de viktigaste funktionerna när det kommer till äppelplockning!

Gardenas äppelplockare är ett optimalt redskap för att bekvämt plocka frukt direkt från trädet! Små kuggar mellan öppningarna gör det lätt att plocka även små frukter. Arbetsvinkeln kan justeras efter behov med hjälp av snabbkopplingssystemet som denna äppelplockare har.

Denna äppelplockare inkluderar även ett grymt handtag så att verktyget även kan användas utan ett combisystem-handtag. Uppsamlingspåsen är tillverkad av nätmaterial som gör det enkelt att identifiera innehållet!

Låter denna äppelplockare som något för dig? Då bör du inte tveka! Här får du en grym äppelplockare till ett bra pris. En stor rekommendation från oss.

Hecht äppelplockare recension

Hecht äppelplockare

Är du ute efter att spara lite pengar men fortfarande vill ha en bra äppelplockar av bra kvalitet? Då kan denna deltagare vara något för just dig! Denna äppelplockare från Hecht är just det, en äppelplockare av bra kvalitet och till ett bra pris!

Detta är en väldigt simpel äppelplockare som inte kommer med allt för många funktioner. Hecht äppelplockare är teleskopisk, vilket innebär att den går att dra ut till önskad längd! Max längden är 3 m!

Enklare än så blir det inte! Är du ute efter en billig, bra och simpel äppelplockare så kan denna äppelplockare från Hecht vara något för dig!

Vanliga frågor

Det kan bli ganska utmanande när man letar efter produkter online. Det finns så otroligt många hemsidor med så många olika varianter av samma produkt. Det kan lätt bli väldigt rörigt. Men oroa dig inte! Vi på Hemmaprylar vet att det kan förekomma en del frågor när man ska hitta till en äppelplockare eller skalare. Just därför har vi här nedanför samlat några vanliga frågor som kan uppstå under ditt sökande och besvarat dem! Allt för att ditt sökande efter en grym äppelplockare ska bli mycket enklare.

Vad är en äppelplockare?

En äppelplockare är ett väldigt användbart redskap som oftast används i trädgårdar eller andra ställen där äppelträd eller andra fruktträd finns! En äppelplockare/fruktplockare underlättar plockningen av frukt och du slipper klättra på stegar och riskera olyckor.

Äppelplockare består oftast av en lång pinne med en sorts korg på ena änden. Korgen används för att fånga upp frukterna så att du enkelt kan ta ned dom till marken. En äppelplockare är särskilt användbar för att komma åt frukter som sitter högt upp i träden. Det är oftast de som är godast!

Hur mycket kostar en äppelplockare?

En äppelplockare kostar omkring 500kr.

Bästa äppelplockaren

Hur hittar man den bästa äppelplockaren?

Det kan vara svårt att veta exakt vad man ska kolla efter när man letar efter en specifik produkt online. När det kommer till exempelvis äppelplockare så finns det många olika varianter som har olika kvaliteter. Men du behöver inte oroa dig! Här nedanför har vi samlat några tips på saker som du kan kolla lite extra noga på när du ska välja en äppelplockare!

Funktioner

En viktig sak att tänka på när du ska välja en äppelplockare är vad för funktioner äppelplockaren har och vad du är ute efter. Det gäller att du hittar en äppelplockare som har de funktioner som du är ute efter. Med funktioner så menar vi såklart saker som exempelvis ifall det går att justera längden, ta bort påsen för rengöring, justera vinkeln på påsen osv. Det är helt enkelt upp till dig att hitta en äppelplockare som har de funktioner som du är ute efter!

Storlek

Storleken på äppelplockaren är även viktigt att tänka på. Det gäller att du hittar en äppelplockare som känns bra i händerna under användning och är lagom stor för just dig. Detta kommer underlätta ditt äppelplockande! Dessutom så gäller det att påsen eller behållaren som äppelplockaren har är i en storlek som passar dina behov. Om du vet med dig om att du kommer behöva rensa/plocka många äpplen så kan det vara värt att köpa en äppelplockare som har en lite större påse där du kan plocka flera äpplen åt gången!

Material

En annan viktig sak som kan vara värd att tänka på när du väljer en äppelplockare är vad för material den är tillverkad i. Du vill ju såklart ha en äppelplockare som är gjort av ett hållbart material som inte går sönder enkelt. Materialet som äppelplockaren är tillverkat i ska också vara bekvämt att hålla i. Dessutom så är det bra om behållaren på äppelplockaren som frukten hamnar i är robust och klarar av att hålla en del frukt samt att den har en mjuk yta så att frukten inte går sönder.

Pris

En sak som vissa personer finner viktigare än andra när det kommer till att välja produkter är priset. Vi alla befinner oss i olika ekonomiska situationer. Vissa personer har råd att lägga mer pengar på exempelvis en äppelplockare medans andra inte har den möjligheten. Oftast så brukar ett lite högre pris på produkter indikera en högre kvalitet. Men det finns ju såklart en gräns! Det finns mängder av billigare äppelplockare som fortfarande har en bra kvalitet. Det gäller bara att du balanserar priset på äppelplockaren med de andra aspekterna som du är ute efter!

Äppelplockare test

Hur gjorde vi vårt äppelplockare test?

Det första vi gjorde när vi skulle inleda vårt äppelplockare test var att leta upp några olika varianter online. Vi tittade främst på populära varianter som presterat bra enligt tidigare kunder. Sedan läste vi mer ingående om de olika varianterna.

Vi samlade information om dem från olika kundrecensioner och produktbeskrivningar. Med informationen som vi samlade från dessa texter kunde vi sedan skriva våra egna recensioner. Slutligen så var det dags att sätta ihop själva bäst i test listan. Detta gjorde vi genom att jämföra de olika varianterna mot varandra och sedan rangordna dem. I jämförelsen ingick material, funktioner, storlek och pris.

Källor