Bäddvärmare

1. Bäst i test – Beurer TS15 recension

Beurer TS 23 bäddvärmare

Beurer TS 15 är en utmärkt produkt för dig som söker en lagom och behaglig temperatur i sängen. Denna fastspännbara bäddvärmare kommer med tre olika temperaturlägen som enkelt kan justeras med den avtagbara kontrollen, vilket ger dig full kontroll över temperaturen under natten.

Den sköna fleeceöverdelen och undersidan på Beurer TS15 ger en mjuk och behaglig känsla mot huden. Dessutom är produkten tillverkad med högsta säkerhet, tack vare Beurer Safety System (BSS), vilket ger en trygg användning under natten.

Produkten är också maskintvättbar i 30° vilket gör det enkelt att rengöra och bibehålla dess fräschhet. Bäddvärmaren har en storlek på 150 x 80 cm vilket ger en generös täckning av sängen. Med en effekt på 55-65 Watt ger Beurer TS 15 en jämn och tillräcklig värme.

Sammanfattningsvis är Beurer TS 15 en pålitlig och effektiv bäddvärmare som ger dig en behaglig temperatur i sängen. Den är enkel att använda, lättskött och tillverkad med högsta säkerhetsstandard, tack vare BSS. Vi rekommenderar starkt denna produkt till alla som söker en extra värme och komfort under natten.

2. Till dubbelsäng – Beurer TS 26 recension

Beurer TS 26 bäddvärmare Dubbelsäng

Beurer TS 26 bäddvärmare är en fantastisk produkt för alla som vill ha extra värme i sängen under kalla nätter. Modellen är extra stor, vilket ger en bekväm passform för en dubbelsäng, vilket gör det möjligt för båda parter att njuta av den varma sängen.

Bäddvärmaren har två kontroller som ger möjlighet att välja mellan tre olika temperaturlägen, vilket är praktiskt för att anpassa temperaturen efter individuella preferenser. Produkten är också maskintvättbar i 30 grader, vilket gör rengöringen enkel och smidig.

Säkerhet är en högprioriterad funktion för denna bäddvärmare. Den är utrustad med avtagbara kontroller vilket minimerar risken för elektriska problem. Dessutom är hög säkerhet en integrerad del av designen, vilket gör det tryggt att använda produkten under natten.

Den 150 x 140 cm stora bäddvärmaren är tillverkad av skönt fleece material som ger en mjuk och bekväm känsla. Över- och undersidan av materialet är båda varma, vilket ger en jämn temperatur över hela bäddytan.

Avslutningsvis är denna bäddvärmare en utmärkt produkt som är bekväm, användarvänlig och säker. Modellen ger en jämn och anpassningsbar temperatur vilket är perfekt för kalla nätter. Dessutom är den enkel att rengöra. Sammantaget ger produkten en smidig lösning för att hålla sängen varm och bekväm.

3. Populärt alternativ – Medisana HU 662 recension

Medisana HU 662 bäddvärmare

Medisana HU 662 är perfekt för dig som söker en bekväm och effektiv bäddvärmare. Produkten har en storlek på 150×80 vilket gör den idealisk för en madrass med måtten 200×90 där inte hela madrassen ska täckas med elektrisk värme.

Bäddvärmaren har 3 effektlägen och en turbovärmefunktion som snabbt värmer upp din säng och ger dig en skön och behaglig natts sömn. Dessutom har den ett överhettningsskydd och en automatisk avstängning efter 180 min för att säkerställa din säkerhet och trygghet.

Fjärrkontrollen är ergonomiskt utformad för både vänster- och högerhänta, vilket gör det lätt att använda produkten. Produkten har extra mjukt och behagligt material vilket gör den bekväm att ligga på. Ytterligare så kan man enkelt koppla bort fjärrkontrollen för att tvätta den.

Med sin storlek på 150 x 80 cm och en vikt på endast 1 kg är bäddvärmaren lätt att hantera och transportera. Slutligen är Medisana HU 662 en pålitlig och välkonstruerad bäddvärmare som verkligen levererar vad den lovar.

Köpguide för bäddvärmare 2024

Letar du också efter bäddvärmare bäst i test? Då har du kommit till rätt ställe! Vi hjälper dig nämligen hitta den bästa bäddvärmaren för dina behov.

Allt fler har upptäckt fördelarna med bäddvärmare. Dom kommer effektivt att värma upp sängen i din bostad eller stuga. En bra bäddvärmare är oumbärlig för personer som vill sova i en varm skön säng men ändå kunna hålla elkostnaden under kontroll, något som blir väldigt aktuellt nu när elpriset är högt.

Med en bäddvärmare kan du med andra ord sänka inomhustemperaturen över natten, även under vinterhalvåret, utan att bli kall när du sover. En bäddvärmare har dessutom visat sig vara effektiv för personer som lider av någon form av värk. Nedan kan du läsa mer om de bäddvärmare som placerat sig i vår bäst i test lista.

Vanliga frågor om bäddvärmare

Hur mycket kostar en bäddvärmare?

En bäddvärmare kostar mellan 500kr och 800kr. Beroende på hur stor modell du vill ha.

Varför bäddvärmare?

En bäddvärmare kommer att värma upp en kall säng utan att du behöver höja innetemperaturen och därmed elkostnaden. Bäddvärmaren ger en varm säng året runt vid behov.

Bästa bäddvärmaren

Hur väljer man den bästa bäddvärmaren?

  • Försäkra dig om att din bäddvärmare är CE-märkt. Denna märkning visar att importören eller tillverkaren sett till att produkten uppfyllt grundläggande säkerhets och hälsokrav.
  • En bäddvärmare bör ha ett överhettningsskydd som förhindrar bränder. Det innebär att bäddvärmaren ska ha en inbyggd sensor eller termostat som känner av om det blir för varmt. Denna typ av säkerhetssystem kan varierar något beroende på varumärke.
  • Om du vill kunna somna in utan att behöva stänga av bäddvärmaren bör du skaffa en modell som har automatisk avstängning. Denna funktion kan vara justerbar men vanligtvis är den inställd på mellan två till tre timmar.
  • När du funderar på att köpa en bäddvärmare för dubbelsäng bör du se till att modellen har två kontroller för temeraturstyrning . Det gör det möjligt för dig och din partner att få exakt den värmenivå ni vill ha på den egna sänghalvan.
  • För dig som vill kunna tvätta din bäddvärmare är det viktigt att den modell du funderar på att köpa är tvättbar. Bra bäddvärmare klarar vanligtvis maskintvätt i 30°C.
  • Titta efter hur många temperaturlägen som finns på bäddvärmaren. Normalt har en bäddvärmare en effekt på cirka 60 till 70 watt som kommer att gen en fin och lagom temperatur. Om du däremot vill få en snabb uppvärmning av en kall säng behöver du kunna sätta bäddmadrassen på högsta temperaturnivå.
Bäddvärmare test

Hur gjorde vi vårt bäddvärmare test?

Vi har i vår bäst i test tittat på egenskaper, funktioner och storlekar hos flertalet olika bäddvärmare. Kan bäddvärmaren tättas och är den CE-märkt är frågor som är viktiga för kunder när de väljer bäddvärmare.

Vi har inte provat produkterna själva men har lagt ner många timmar på att studera vad kunder tycker som köpt och provat produkterna. De bäddvärmare som placerat sig i vår bäst i test har fått mycket goda recensioner via kundomdömen.

Källor