Blockljus LED

1. Bäst i test – Flamme Utomhus blockljus LED

Flamme Utomhus Blockljus LED

Flamme Utomhus LED-Blockljus är ett fantastiskt tillskott till alla utomhusmiljöer, tack vare dess flammande låga och mångsidiga design. Detta vattentäta blockljus är perfekt för uteplatsen och finns i tre höjder (13 cm, 15 cm och 18 cm), vilket ger dig möjlighet att skapa en personlig och atmosfärisk belysning.

LED-ljusets smarta timer gör att det tänder automatiskt varje dag och lyser i sex timmar, vilket ger en stämningsfull belysning under hela kvällen. Det vita blockljuset ger ifrån sig ett svagt sken, medan den verklighetstrogna lågan lyser med ett starkt varmvitt sken som flammar vackert i mörkret.

Energisnåla LED-lampan har en brinntid på över en månad när du använder timerfunktionen, vilket innebär att du får njuta av detta blockljus länge mellan batteribyten. Produkten drivs med 2 AA-batterier (ingår ej) och är CE-märkt samt vattentät enligt IP44-standarden.

Flamme Utomhus LED-Blockljus är tillverkat av plast och har en diameter på 7,5 cm, vilket gör det lätt att placera ljuset i lyktor, på balkonger eller i trädgårdar. Välj detta LED-blockljus för en unik och stämningsfull belysning i dina utomhusutrymmen.

2. Premiumval – Uyuni 3D Vax Blockljus LED

Uyuni 3D Vax Blockljus LED

Uyuni 3D Vax LED-Blockljus är en fantastisk produkt som kombinerar det bästa av två världar: skönheten och stämningen hos ett traditionellt blockljus och den säkerhet och hållbarhet som modern LED-teknik erbjuder.

Detta LED-Blockljus, med måtten 7,8 cm i diameter och 15 cm i höjd, är tillverkat av äkta paraffinvax och plast, vilket ger produkten en naturtrogen och sofistikerad finish.

Det patenterade LED-ljuset med 3D-flamma skapar en varm och levande atmosfär, med ljuset som fladdrar naturligt likt ett riktigt ljus. Denna illusion förstärks ytterligare av det flamformade ljuset, som ger blockljuset ett realistiskt utseende.

Med en imponerande batteritid på över 1000 timmar och utan att avge någon doft eller hälsoskadliga ämnen, är Uyuni 3D Vax LED-Blockljus både praktisk och miljövänlig.

För att skapa en personlig och unik ljussättning kan du kombinera detta blockljus med andra höjder och skapa intressanta nivåer. Fjärrkontrollen, som köps separat, ger dig möjlighet att enkelt dimra ljuset efter behov. Uyuni 3D Vax LED-Blockljus i Nordic White är det perfekta valet för den som söker en stämningsfull och säker ljuskälla som varar länge.

3. Billigast – Flamme Flow blockljus LED recension

Flamme Flow Blockljus LED

Flamme Flow LED-blockljus är en perfekt kombination av modern teknik och klassisk charm, vilket ger en härlig atmosfär till ditt hem. Med sin naturtrogna låga och den vackra designen, är detta elektriska blockljus ett utmärkt val för alla som söker en realistisk och säker ljuskälla.

En av de mest slående egenskaperna hos Flamme Flow är den blanka nedsänkningen under lågan, som ser ut som flytande vax. Detta detaljerade utförande gör ljuset än mer naturligt och bidrar till dess autentiska utseende.

Ljuset har en diameter på cirka 7,5 cm och en total höjd av cirka 12,5 cm, inklusive lågan, vilket gör produkten till en utmärkt blickfångare i ditt hem.

Flamme Flow passar perfekt både som ensam dekoration och i grupp tillsammans med andra ljus från Flamme-serien. Dessutom erbjuder ljuset en timerfunktion, vilket innebär att det lyser i cirka 30 dagar med en vacker och realistisk varmvit låga när brytaren är på timerläget.

Med sin högkvalitativa design och praktiska funktioner är Flamme Flow LED-blockljus ett utmärkt tillskott till ditt hem, som säkert kommer att imponera på både gäster och dig själv.

Köpguide för LED Blockljus 2024

Letar du också efter blockljus LED bäst i test? Då har du kommit till rätt ställe! I den här köpguiden visar vi dig vägen till de bästa LED-blockljusen. I slutet av artikeln hittar du även svar på alla dina frågor gällande LED-blockljus.

Att ha LED blockljus är väldigt skönt, ingen brandrisk, billigare, och dessutom väldigt mysigt! Nedan hittar du några av våra favoritmodeller och recensioner på dem.

Vanliga frågor om LED Blockljus

Hur mycket kostar ett blockljus LED?

Ett LED-blockljus kostar omkring 100kr. Tänk dock på att du aldrig mer behöver köpa nya! Byt enkelt ut batterierna och de är som nya igen.

Varför är LED blockljus bättre än vanliga?

Det finns en rad anledningar till att LED-blockljus är bättre än vanliga, här är några av de;

  • Ingen brandrisk. Det är ingen faktisk låga, vilket betyder att saker inte kan fatta eld.
  • Inget rinnande stearin. Rinnande stearin kan vara bland det jobbigaste i hemmet. Framför allt när det fastnar på bordet och det blir fettfläckar. Med LED-blockljus slipper du allt det!
  • Håller längre. Vanliga stearinljus håller såklart inte för evigt, med LED-blockljus behöver du bara byta batteri och de börjar lysa igen!
  • Billigare. Eftersom att de håller längre, betyder det också att det blir en insparad kostnad.
  • Kan användas utomhus. Att ha tända ljus utomhus som inte påverkas av vädret är en grymt mysig känsla.
Bästa LED-blockljusen

Hur hittar man de bästa LED-blockljusen?

Det finns otroligt många varianter att välja bland när det kommer till LED-blockljus. Det är därför vi skrev vår blockljus LED bäst i test lista! Om du mot förmodan inte gillade våra utvalda modeller så är här några kriterier du kan använda för att hitta de bästa LED-blockljusen.

Design

Designen är det viktigaste för många som är på marknaden efter de bästa LED-blockljusen. Enligt oss är det också en av de viktigaste kriterierna, det är trots allt en inredningsdetalj. Blockljus LED finns numera i nästan alla olika modeller, hitta en som passar ditt hem!

Timer

Timerfunktionen är extremt viktig, och det är också de flesta LED-blockljus idag har det. Det du vill ha från en timerfunktion är automatisk avstängning en stor del av dagen, och sedan slås på automatisk när du vill mysa till det.

Det är också viktigt för att minska brandfaran. Batterier kan trots allt faktiskt också börja brinna, inte minst om ljusen står i solen.

Naturlig låga

En naturlig låga betyder att den konstgjorda lågan ser naturlig ut. Det är svårt att verkligen sätta fingret på vad det är som gör konstgjorda lågorna så verkliga. Ett enkelt sätt att veta om lågan ser naturlig ut eller inte är priset på ljuset, alla ljus över 50kr brukar ha en bra låga.

Pris

Priset är faktiskt inte en jätteviktig kriterie när det kommer till LED-blockljus. De kostar nästan aldrig mer än 100kr. Om du däremot ska köpa flera kan det vara bra att hitta en sajt/modell med mängdrabatt.

Blockljus led test

Hur gjorde vi vårt blockljus LED test?

Vi började vårt blockljus LED test med att hitta några modeller som vi tyckte kunde platsa. Detta gjordes främst genom att titta på vad tidigare kunder hade att säga om produkterna. Om åsikterna var övervägande positiva började vi titta på designen. Om vi gillade vad deisgnen hade att erbjuda valde vi den produkten och läste på mer.

Vi tittade på hundratals produktbeskrivningar, specifikationer och kundrecensioner. Med informationen vi hittat hade vi då bildat oss en bättre uppfattning om vardera modell. Med hjälp av den information som kommits över skrev vi sedan våra egna recensioner. Vi lade även till lite teknisk information om var och en, samt vad vi tyckte om själva designen.

Sist men inte minst behövde vi skriva ihop en blockljus LED bäst i test lista också. För den behövde vi jämföra de ljus vi recenserat. Det gjordes bland annat genom kriterier som dess låga, design och pris. När vi jämfört de olika modellerna var det ganska enkelt att platsa de från bäst till sämst i topplistan.

*Om du ångrat dig och inte längre söker ett led-blockljus kan du kolla in vårt test av doftljus istället!

Källor