đŸ„‡Brödrost bĂ€st i test 2021 – hitta bĂ€sta brödrosten!

Letar du ocksÄ timme efter timme i brödrost djungeln utan att komma fram till nÄgot? DÄ har du hittat rÀtt nu! Vi listar brödrost bÀst i test 2021 för att du ska kunna hitta den bÀsta brödrosten för dig och ditt hem, utan att behöva spendera för mycket.

*Denna artikel innehÄller reklam genom annonslÀnkar för cervera.se

Brödrost bÀst i test 2021

1. Alessi Plissé brödrost

2. Bosch brödrost

3. Anders Petter Backaryd brödrost

Alessi Plissé brödrost
Bosch brödrost
Anders Petter Backaryd brödrost

Prisklass: Premium

Prisklass: Medium

Prisklass: Billig

Alessi Plissé brödrost recension

Alessi Plissé brödrost
Alessi Plissé brödrost

Denna Alessi Plissé brödrosten Àr den vi utser till brödrost bÀst i test 2021. TyvÀrr har den bara plats för tvÄ brödskivor Ät gÄngen, men det Àr den enda nackdelen vi hittade med den. Den Àr otroligt stilren och passar absolut att stÀllas framme Àven nÀr den inte anvÀnds.

Plissé brödrosten har sex olika instÀllningar för rostning som enkelt justeras med ett klassiskt hjul pÄ sidan. Den har ocksÄ en uppvÀrmnings- och avfrostningsfunktion som fungerade riktigt smidigt. För dig som brukar Àta bagels finns det till och med ett alternativ för att endast rosta ena sidan (precis som man vill ha sin bagel!).

Absolut en brödrost vi pÄ HemmaPrylar rekommenderar, och den finns i mÄnga olika fÀrger för att passa just ditt kök.

Bosch brödrost recension

Bosch brödrost
Bosch brödrost

Om Alessi Plissé brödrostens design inte passar ditt kök Àr denna fantastiskt stilrena modell frÄn Bosch kanske nÄgot att föredra? Vi gillade i alla fall designen vÀldigt mycket pÄ denna brödrost, men designen har en nackdel.

Toppen Ă€r gjord av metall vilket gör den varm nĂ€r du rostar bröd, man mĂ„ste ofta pilla upp brödet med fingrarna, men det gĂ„r inte pĂ„ den hĂ€r modellen. IstĂ€llet mĂ„ste man peta med ett trĂ€/plast verktyg för att fĂ„ upp mackorna…

Den har automatisk anpassning till smala eller tjocka skivor bröd, en funktion vi tyckte fungerade riktigt bra och rostade jÀmnt pÄ alla typer av mackor. Automatisk avstÀngning finns ocksÄ om till exempel brödet skulle fastna.

Dessutom fÄr man med en integrerad hÄllare i stÄl för större frallor som Àven den fungerade riktigt bra. Man monterar den bara pÄ toppen av brödrosten, lÀgger brödet ovanpÄ, och voila, rostad fralla! Dock tar det sÄklart lite lÀngre tid att rosta eftersom att vÀrmen inte ligger direkt mot sidorna av brödet.

Även denna Bosch brödrost Ă€r en modell vi rekommenderar, Ă€ven fast designen har sina nackdelar tyckte vi att funktionerna vĂ€gde tyngre.

Anders Petter Backaryd brödrost recension

Anders Petter Backaryd brödrost
Anders Petter Backaryd brödrost

Om din budget Àr tight, Àr denna Anders Petter backaryd brödrosten den modell vi rekommenderar. Bara nÄgra hundralappar och du fÄr en hyfsad brödrost med enklare funktioner.

Den har sju rostlÀgen, inklusive en upptiningsfunktion. En löstagbar smulbricka som underlÀttar stÀdningen enormt och ÄteruppvÀrmning.

Designen Àr enligt oss trÄkig, men absolut inget att klaga pÄ, en vanlig vit brödrost helt enkelt. Dock Àr detta en brödrost vi helst hade stoppat i köksskÄpet nÀr den inte anvÀnds.

Allt som allt gillade vi ÀndÄ Anders Petter brödrosten, och till ett pris pÄ nÄgra hundralappar finns det inget att klaga pÄ egentligen.

Vanliga frÄgor nÀr man ska köpa den bÀsta brödrosten

Ja, det kommer upp en del frÄgor nÀr det Àr dags att hitta den bÀsta brödrosten. Det Àr dÀrför vi skrev denna artikeln frÄn början! Ovan hittar du en brödrost bÀst i test lista, och nedan hittar du svar pÄ lite vanliga frÄgor kring brödrostar.

Vad kostar en brödrost?

En brödrost kostar generellt mellan 300kr och 1000kr. Det beror mestadel pÄ om du vill ha en vÀldesignad brödrost eller en utan speciell design.

Du har sÀkert hört mantrat att frukosten Àr dagens viktigaste mÄltid. MÄnga mÀnniskor anser att kvaliteten pÄ deras första mÄltid har en inverkan pÄ hur resten av dagen kommer att gÄ. Kategorin av frukostmat Àr bred, men en av de mest standardiserade och populÀra varianterna av frukost Àr rostat bröd med Àgg och kaffe.

Om du gillar ditt rostat bröd och, som mÄnga svenskar, anser att det Àr en viktig del av varje morgon, Àr det troligen aldrig sÄ att du skulle ifrÄgasÀtta att Àga en brödrost. Det Àr helt enkelt en av de saker som hör hemma i varje kök. Den verkliga frÄgan Àr: vilken?

Brödrostar finns i mĂ„nga olika typer och storlekar, med ett prisintervall mellan modellerna som varierar avsevĂ€rt. Även om apparaten i grunden Ă€r enkel kan det bli ganska komplicerat att navigera pĂ„ den breda marknaden för brödrostar. Oavsett om det Ă€r dags att byta ut en pĂ„litlig brödrost som du har haft i flera Ă„r eller om du har bestĂ€mt dig för att för första gĂ„ngen ge dig in i brödrostsĂ€garens vĂ€rld, sĂ„ finns hĂ€r de viktigaste sakerna du behöver veta för att hitta den bĂ€sta brödrosten för ditt kök.

Brödrost test

Hur gjorde vi vÄrt brödrost test?

Denna gÄngen fanns det ett riktigt stort utbud för oss pÄ HemmaPrylar att vÀlja mellan. Vi valde att i detta brödrost test utesluta brödrostugnarna pÄ brödrost bÀst i test listan. Dessa modeller Àr opopulÀra i Sverige och sÀljs knappt. Ingen orkar ha tvÄ ugnar i samma kök, eller hur?

DÀrför testade vi enbart traditionella brödrostar i en rad olika prisklasser. DÀrefter skrev vi vÄr brödrost bÀst i test lista och recenserade de var för sig. Notera att Àven denna gÄngen har vi valt att utelÀmna ett antal modeller dÄ de inte alls presterade som förvÀntat.

Typer av brödrostar?

Det finns tvÄ huvudtyper av brödrostar som du kommer att stöta pÄ i ditt sökande, och de finns alla i olika storleksalternativ.

Alessi Plissé brödrost
“Pop Up”-brödrost

“Pop Up”-brödrost

Ofta kallas dessa bara för “brödrostar” utan nĂ„gon annan specifikation. NĂ€r nĂ„gon sĂ€ger ordet Ă€r det troligen vad du förestĂ€ller dig: en liten apparat i köket som antingen har plats för tvĂ„ eller fyra bröd pĂ„ ovansidan som du lĂ€gger ditt bröd (eller bagel) i, trycker ner en spak och brödet poppar upp nĂ€r den Ă€r klar.

“Pop Up”-brödrostar finns i varianter med tvĂ„ eller fyra skivor och Ă€r sĂ€rskilt utformade för rostning. Vissa av dem fungerar bĂ€st om du planerar att hĂ„lla dig till bröd som finns i standardstorlekar, medan andra har bredare slitsar som passar bĂ€ttre för andra bakverk, till exempel bagels eller vitlöksbröd.

De Ă€r prisvĂ€rda, enkla att anvĂ€nda och kan hittas i stort sett var som helst. Det faktum att de Ă€r utformade specifikt för detta enda syfte innebĂ€r att processen att göra rostat bröd Ă€r enklare med en “Pop Up”-brödrost Ă€n med nĂ„gon annan metod.

Fördelar:
 • PrisvĂ€rd.
 • LĂ€tt att anvĂ€nda.
 • Utformad enbart för att göra rostat bröd.
Att tÀnka pÄ:
 • Du kan bara göra tvĂ„ eller fyra skivor Ă„t gĂ„ngen, beroende pĂ„ vilken modell du vĂ€ljer.
 • Endast bra för att rosta mat som passar in i spĂ„ren, du kan inte anvĂ€nda den för nĂ„gon annan typ av matlagning.

Brödrostugn

Brödrostugnar Àr bra för att göra rostat bröd, men kan anvÀndas till ett antal andra typer av matlagning ocksÄ. Vissa köper dem för att anvÀnda dem som ett alternativ eller ersÀttning för en vanlig ugn, som anvÀnder mer el och tar lÀngre tid att laga mat med. (Precis som folk ofta gör med Air Fryers)

Medan du kan hitta brödrostugnar med plats för fyra mackor Ät gÄngen som Àr kompakta och tar lite plats pÄ diskbÀnken, kan du ocksÄ hitta större modeller som kan göra sex eller nio skivor rostat bröd pÄ en gÄng.

Om din familj Àr stor och har stora matsÀckar kommer en brödrostugn som kan göra tillrÀckligt med rostat bröd till hela familjen pÄ en gÄng att göra dina morgnar lÀttare. Dock tog vi inte nÄgon sÄdan modell i vÄr brödrost bÀst i test lista, dels för att det inte finns sÄ mÄnga modeller i Sverige, och för att de allra flesta inte behöver en sÄ pass stor brödrost.

Typiskt sett kostar brödrostugnar lite mer Àn pop-up-brödrostar, eftersom de ger ett brett utbud av anvÀndningsomrÄden utöver att bara göra rostat bröd. Faktum Àr att mÄnga brödrostugnar ofta har funktioner som strÀcker sig lÄngt bortom bara rostat bröd, bland annat för att göra pizzor, baka kakor och vissa har till och med en rotisserie-funktion. Om du bara vill ha nÄgot som gör rostat bröd Àr dessa förmodligen för mycket. Om du dÀremot vill ha nÄgot som klarar mÄnga av de uppgifter som du skulle anvÀnda som vanlig ugn ocksÄ, Àr de ett smart köp.

Fördelar:
 • Har mĂ„nga andra anvĂ€ndningsomrĂ„den Ă€n att göra rostat bröd.
 • Finns i bĂ„de kompakta och stora storlekar.
Att tÀnka pÄ:
 • Dyrare Ă€n pop-up-brödrostar.
 • Inte lika enkel i sin utformning.
Brödrostugn
Brödrostugn
BÀst brödrost

Hur hittar man den bÀsta brödrosten?

Även pĂ„ marknaden för brödrostar – som Ă€r utformade för att utföra en vĂ€ldigt enkel uppgift – Ă€r utbudet vĂ€ldigt stort. För att hitta den bĂ€sta brödrosten för dina behov Ă€r detta de viktigaste faktorerna att ta hĂ€nsyn till i ditt sökande.

Storlek

NÀr du funderar pÄ den idealiska storleken pÄ din brödrost har du tre frÄgor att ta stÀllning till:

 1. Hur mÄnga skivor behöver du kunna rosta samtidigt?
 2. Hur stora vill du att springorna ska vara?
 3. Hur mycket utrymme har du till förfogande för en brödrost?

Du kommer snabbt att mÀrka att brödrostar tenderar att ha svaret pÄ den första frÄgan i sitt produktnamn, eller Ätminstone högt upp i produktbeskrivningen. Du hittar brödrostar med plats för tvÄ eller fyra skivor och brödrostugnar med allt frÄn fyra till nio skivor.

Den andra frĂ„gan gĂ€ller endast “Pop Up”-brödrostar, men Ă€r ett viktigt övervĂ€gande om du vĂ€ljer den vĂ€gen. Om du nĂ„gonsin vill göra nĂ„got större Ă€n den typiska storleken pĂ„ en brödskiva mĂ„ste du hitta en modell som har tillrĂ€ckligt stora fack.

Med en brödrost med större fack kan du lÀgga till saker som bagels, scones och fattiga riddare till listan över vad du kan anvÀnda din brödrost till.

Den sista frĂ„gan mĂ„ste stĂ€llas för alla nya apparater, sĂ€rskilt om du har begrĂ€nsat utrymme i köket. Var ska du stĂ€lla den? Vanliga brödrostar tenderar att vara ganska smĂ„ och kompakta i storlek, sĂ„ de tar inte upp för mycket bĂ€nkutrymme. Brödrostugnar finns dĂ€remot i mĂ„nga olika storlekar. Å ena sidan Ă€r en större brödrostugn mer anvĂ€ndbar för saker som att tillverka pizza eller en sats kakor, men det innebĂ€r ocksĂ„ att den tar mycket plats pĂ„ bĂ€nken. Du mĂ„ste hitta balansen mellan vad du vill kunna göra med din brödrostugn och hur mycket utrymme du har tillgĂ€ngligt i ditt kök.

Kostnad

En brödrost kan ligga pÄ mellan 300kr och över 1000kr beroende pÄ vilket mÀrke och modell du vÀljer. Brödrostugnar börjar pÄ en högre prisnivÄ och ligger vanligtvis nÄgonstans mellan 500kr och 3000kr. I bÄda fallen Àr prisintervallet mellan olika modeller förvÄnansvÀrt stort.

Det finns nÄgra faktorer som brukar förklara prisskillnaden. NÀr det gÀller pop-up-brödrostar kan du hitta mycket enkla modeller som Àr simpla och som rostar bra, men som Àr tillverkade av billigare material och kanske inte hÄller sÄ lÀnge.

I den andra Ànden av spektrumet kan du hitta modeller med mÄnga olika funktioner och instÀllningsalternativ som vissa anvÀndare kanske uppskattar, men som mÄnga inte behöver. Som med det mesta vill de flesta kunder hitta nÄgot i mitten: en brödrost som Àr gjord för att hÄlla nÄgorlunda lÀnge och som gör jobbet bra.

Med brödrostugnar finns det ett Ànnu större utbud av olika funktioner. MÄnga modeller anvÀnder sig av konvektionskokning, vilket Àr snabbt och populÀrt bland mÄnga hemmakockar. Brödrostugnar som rymmer mer eller har fler instÀllningar som folk kan anvÀnda kostar vanligtvis mer Àn de som Àr mindre eller enklare.

AnvÀndningsomrÄden

Det viktigaste du behöver ta reda pĂ„ för att identifiera den bĂ€sta brödrosten för dig Ă€r vad du vill anvĂ€nda den till. Om dina behov Ă€r enkla: du rĂ€knar med att bara anvĂ€nda den för att göra rostat bröd med hjĂ€lp av brödskivor i standardstorlek, kan du vĂ€lja nĂ€stan vilken brödrost som helst och det kommer förmodligen att gĂ„ bra (om du inte Ă€r krĂ€sen med hur jĂ€mnt brödet rostas – dĂ„ kanske du vill undvika nĂ„gra av brödrostarna i den billigare prisklassen.

Om du bara vill anvÀnda din brödrost för att rosta saker, men listan över saker du har i Ätanke strÀcker sig till bagels, scones, vÄfflor, olika typer av bakverk och sÄ vidare, mÄste du ha den listan i Ätanke nÀr du börjar söka sÄ att du kan se till att du vÀljer en modell som har tillrÀckligt stora fack och rÀtt instÀllningar för att tillfredsstÀlla alla dina behov.

Om du kÀnner att det Àr slöseri att ge upp bÀnkutrymme och pengar för en apparat som bara gör en sak och du verkligen skulle vilja ha nÄgot som fungerar mer som en extra miniugn, sÄ Àr det en brödrostugn som fortfarande kan göra rostat bröd, men som ocksÄ kan anvÀndas för en lÄng lista av annan mat, som Àr det bÀsta valet.

InstÀllningar

Vissa enklare brödrostar kommer med grundlÀggande instÀllningar för ljus, medium eller mörk. För mÄnga konsumenter Àr det allt du behöver, men vissa mer sofistikerade modeller kommer med ett bredare utbud av instÀllningsalternativ. Det Àr vanligt att pop-up-brödrostar har ett bagelalternativ som bryner den ena sidan mer Àn den andra. Om du regelbundet fryser in ditt rostade bröd eller gör frysta vÄfflor i brödrosten kommer en avfrostningsknapp vÀl till anvÀndning. Om alla i ditt hus gillar sitt rostat bröd lite olika rostat, kommer du att vara glad över att ha en rad mörkerinstÀllningar att vÀlja mellan.

Brödrostugnar har naturligtvis ett större utbud av instÀllningar eftersom de kan göra sÄ mycket mer. En med mÄnga förinstÀllningar kan förenkla din matlagningsprocess. En med ett alternativ för konvektion kommer att tillaga saker snabbare och jÀmnare. Om du köper en med en instÀllning för rotisserie kan du göra kycklingar och kalkoner som fÄr en fantastisk smak och konsistens. Med sÄ mÄnga andra alternativ att ta hÀnsyn till, glöm inte bort att Àven kontrollera och se till att en brödrostugn har de rostningsinstÀllningar du vill ha.

LÀtt att anvÀnda och rengöra

De flesta brödrostar kommer att vara ganska enkla att anvĂ€nda, Ă„tminstone nĂ€r du har kommit fram till vilken instĂ€llning du föredrar att göra ditt rostat bröd med (vilket kan innebĂ€ra lite testning). Att ha rĂ€tt instĂ€llningar kommer att förenkla saker och ting ytterligare. Att dessutom se till att du köper en i rĂ€tt storlek – som kan göra sĂ„ mycket rostat bröd du vill pĂ„ en gĂ„ng – kommer att göra dina morgnar Ă€nnu enklare.

Att rengöra brödrostar Àr lite mer komplicerat. Om du har en smulbricka blir det lite enklare att hÄlla dem rena, och en brödrost med en nonstick-belÀggning Àr lÀttare att rengöra Àn dem utan.

HĂ„llbarhet

En bra brödrost kommer att hÄlla i mÄnga Är, nÄgra recensioner vi tittade pÄ nÀmnde till och med att kunderna anvÀnt samma brödrost i lÄngt över ett decennium.

För att ta reda pÄ om en brödrost som du övervÀger kommer att prestera bra nÀr det gÀller hÄllbarhet kan du ta dig tid att kolla in varumÀrkets rykte och recensioner frÄn tidigare kunder. NÄgra brödrostar och brödrostugnar kommer med garantier för att ge dig lite extra sinnesro. Ofta innebÀr en högre prislapp att en modell Àr vÀlgjord och kommer att hÄlla lÀngre, men det Àr ingen fast regel. Det bÀsta Àr helt enkelt att se vad andra sÀger om sina erfarenheter av en viss brödrost.

Funktioner

 • SjĂ€lvjusterande guider – Denna funktion hjĂ€lper till att se till att din toast Ă€r vĂ€l centrerad sĂ„ att den rostas jĂ€mnt.
 • Avbrytningsknapp – Med denna knapp kan du stoppa rostningen nĂ€r som helst om du Ă€r orolig för att din toast brĂ€nns.
 • Smulbricka – Den samlar upp smulorna sĂ„ att det Ă€r lĂ€ttare att hĂ„lla brödrosten ren.
 • KonvektionsuppvĂ€rmning – Brödrostugnar med konvektionsinstĂ€llning kan tillaga saker snabbare och jĂ€mnare.
 • Rotisserie – Brödrostugnar med rotisserieinstĂ€llning Ă€r utmĂ€rkta för tillagning av fjĂ€derdjur som hela kycklingar och kalkoner.

PopulÀra brödrostmÀrken

Du vet aldrig riktigt hur bra en produkt Àr innan du köper den, men du kan fÄ en mycket tydligare bild av vad du kan förvÀnta dig baserat pÄ ryktet om varumÀrket som tillverkar den. För att ge dig en uppfattning om vad kunderna tycker om de vÀlkÀndaste mÀrkena som sÀljer brödrostar har vi tittat pÄ kundomdömen om olika brödrostar frÄn varje mÀrke.

Avanti

Avanti sÀljer en brödrostugn som fÄr i stort sett solida recensioner frÄn kunderna för ett brett spektrum av anvÀndningsomrÄden utöver rostat bröd. Deras brödrostugnar kan baka, grilla, fungera som rotisserie och vissa har Àven brÀnnare pÄ toppen som komplement till din spis.

Kunderna Àr mycket nöjda med den i en mÀngd olika anvÀndningsomrÄden som de fÄr ut av sina brödrostugnar för priset. De enda riktiga klagomÄlen vi stötte pÄ var ett par recensenter som sa att det gick lÄngsamt att göra rostat bröd i enheterna, och nÄgra som nÀmnde att man inte kan anvÀnda brÀnnaren och ugnen samtidigt. I likhet med andra Avanti-apparater Àr deras brödrostugnar ett starkt val om du vill ha en vÀlbyggd brödrostugn som kan anvÀndas för ett stort antal extra anvÀndningsomrÄden.

Black and Decker

Black and Decker tillverkar brödrostar i en mÀngd olika typer, bÄde popup-brödrostar med 2/4 skivor och brödrostugnar. Deras recensioner Àr överlag positiva för alla typer. Deras pop-up brödrostar finns i nÄgra olika fÀrgalternativ och ser överlag bra ut, och alla deras brödrostar fungerar bra.

MÄnga recensenter nÀmner hur stort vÀrde deras brödrost Àr för priset. Det finns nÄgra klagomÄl blandat bland de positiva recensionerna om smÄ designfunktioner, som att de inte gillar sladdens placering eller timerns utformning, men majoriteten av recensenterna Àr nöjda med sina Black and Decker-brödrostar. För ett prisvÀrt alternativ som ser bra ut och rostar jÀmnt Àr deras modeller ett bra alternativ.

Breville

Breville sĂ€ljer avancerade brödrostar och brödrostugnar som till stor del fĂ„r positiva recensioner frĂ„n kunderna. Deras brödrostar fĂ„r mĂ„nga poĂ€ng för den “coola” faktorn – de ser bra ut, har fina LED-displayer och erbjuder en rad anvĂ€ndbara funktioner som en “bara lite mer”-knapp.

Deras brödrostugnar Àr populÀra bland recensenterna som sÀger att de ofta anvÀnder dem för mÄnga av sina matlagningsbehov. Den stora nackdelen med Breville Àr kostnaden. Deras brödrostar gÄr för ett betydligt högre pris Àn jÀmförbara modeller frÄn de flesta andra mÀrken. Bland de mÄnga positiva recensionerna finns det dock nÄgra kunder som klagar pÄ att de inte rostar brödet jÀmnt och inte hÄller sÀrskilt lÀnge för priset.

Cuisinart

Cuisinart tillverkar ocksÄ bÄde popup-brödrostar och brödrostugnar. Deras brödrostar fÄr fler positiva omdömen Àn negativa, men det finns tillrÀckligt mÄnga negativa omdömen för att skapa oro. Medan mÄnga av de som Àr nöjda med sina brödrostar sÀger att de rostar jÀmnt, sÀger en hel del recensenter motsatsen.

MÄnga verkar ha fÄtt brödrostar som bara rostar brödet pÄ ena sidan. Deras brödrostugn fÄr mycket beröm för andra anvÀndningsomrÄden, men verkar inte fungera sÄ bra för att rosta bröd. Recensionerna Àr blandade, sÄ om du vanligtvis gillar Cuisinart behöver du kanske inte utesluta dem, men kunderna Àr inte enhetligt nöjda med sina brödrostar frÄn Cuisinart.

Hamilton Beach

Hamilton Beach Àr Ànnu ett mÀrke som tillverkar brödrostar av alla typer. Deras brödrostar och brödrostugnar fÄr alla positiva recensioner. Kunderna sÀger att de Àr prisvÀrda, ser bra ut och fungerar bra. För en prisvÀrd och pÄlitlig brödrost Àr de ett bra val.

KitchenAid

KitchenAid sÀljer brödrostar och en brödrostugn som ligger i den övre prisklassen för brödrostar. Deras pop-up-brödrostar klarar sig mycket bÀttre i recensionerna Àn ugnarna, som har ungefÀr lika mÄnga negativa som positiva recensioner. Folk tycker i allmÀnhet att pop-up-enheterna fungerar bra, och ser bra ut.

Brödrostugnen Ä andra sidan fÄr ett antal olika klagomÄl för att den tar för lÄng tid, rostar ojÀmnt och Àr i allmÀnhet inte vÀrd priset. Om du hÄller dig till en pop-up-brödrost Àr KitchenAid vÀrd att kolla in, men för en brödrostugnen presterade mÄnga av de andra mÀrkena vi tittade pÄ bÀttre i anvÀndarrecensionerna.

Oster

Oster erbjuder ett brett sortiment av brödrostar som innehĂ„ller alla de vanliga typerna. Deras modeller fĂ„r blandade recensioner överlag. Vissa berömmer utseendet pĂ„ sina Oster-brödrostar, talar om att de gillar nĂ„gra av de funktioner som olika modeller innehĂ„ller, som en LED-timer och en knapp för fryst mat, och sĂ€ger att rosten kommer ut jĂ€mnt tillagad. Andra klagar över ojĂ€mnt rostade bröd, hur lĂ„ngsamma enheterna kan vara och sĂ€ger att de inte hĂ„ller tillrĂ€ckligt lĂ€nge för priset. Även om det definitivt finns kunder som Ă€r nöjda med sin Oster-brödrost, verkar deras prestanda vara opĂ„litliga överlag.

Panasonic

Panasonic tillverkar bÄde pop-up brödrostar och brödrostugnar som mÄnga av de andra mÀrkena pÄ vÄr lista. Deras pop-up-modeller fÄr mindre bra recensioner, dÀr klagar kunderna pÄ att de kostar mycket trots att prestandan Àr bristande. Deras brödrostugnar presterar dÀremot mycket bÀttre i recensionerna, som Àr övervÀgande positiva. Kunderna sÀger att de rostar bra, snabbt, Àr lÀtta att anvÀnda och rengöra. Panasonic Àr ett sÀkert val om du vill ha en brödrostugn, men verkar inte vara det mest pÄlitliga valet för en popup-brödrostar.

*Header-bilden i denna artikel Àr tagen hÀrifrÄn!