đŸ„‡Doftpinnar bĂ€st i test 2021 – god doft varje dag!

Letar du ocksÄ efter doftpinnar bÀst i test 2021? DÄ har du hittat rÀtt! En myskvÀll pÄ soffan eller i ett varmt bad Àr vardagslyx vi tycker alla ska unna sig oftare. Gör den upplevelsen Ànnu bÀttre med doftpinnar! Man kan förstÄs ha doftpinnar framme hela tiden ocksÄ, vi klagar absolut inte!

*Denna artikel innehÄller reklam genom annonslÀnkar för cervera.se & ahlens.se

Doftpinnar bÀst i test 2021

1. Tell Me More doftpinnar som luktar rent

2. Villa collection apricot doftpinnar

3. Smith & Co doftpinnar

Tell Me More doftpinnar som luktar rent
Villa collection apricot doftpinnar
Smith & Co doftpinnar

Prisklass: Medium

Prisklass: Medium

Prisklass: Medium

Tell Me More doftpinnar som luktar rent recension

Tell Me More doftpinnar som luktar rent
Tell Me More doftpinnar som luktar rent

Dessa doftpinnar frÄn Tell Me More kommer med en inkluderad snygg glasflaska och kork. Doftpinnarna absorberade oljan bra och spred doften i rummet. Snabbt doftar det en lÀtt och frÀsch doft i hela lÀgenheten.

Doftpinnarna har en örtig och frisk doft som vi tycker passar de allra flesta hem dÀr ute.

Överlag var detta vĂ„ra favoriter pĂ„ doftpinnar bĂ€st i test listan!

Villa collection apricot doftpinnar recension

Villa collection apricot doftpinnar
Villa collection apricot doftpinnar

Denna doftolja med doftpinnar frÄn Villa collection doftar riktigt frÀsch aprikos. Vi pÄ redaktionen brukar ofta ge just dessa doftpinnar som gÄ-bort-present och de gÄr alltid hem. Dessutom Àr det inte en vanlig trÄkig glasburk de kommer i, utan en snygg keramik-kruka. Skulle kunna ÄteranvÀndas som dekoration eller kruka efter doftoljan Àr slut.

Absolut ett bra alternativ pÄ doftpinnar, som dessutom passar som inredningsdetalj nÀr doftoljan tagit slut!

Smith & Co doftpinnar recension

Smith & Co doftpinnar
Smith & Co doftpinnar

Dessa doftpinnar frĂ„n Smith & Co har en söt doft av fikon och aromatisk ingefĂ€ra-lilja. Ännu ett par doftpinnar vi rekommenderar om du letar efter en present och inte vet vad du ska köpa.

Doftpinnarna i sig höll ganska lÀnge, och förpackningen Àr helt okej. Dock tyckte vi att priset inte riktigt reflekterade produkten. OvannÀmnda doftpinnar har snygga och pÄkostade förpackningar för ungefÀr samma pris, medan dessa bara kommer i en plastburk.

Är det bara doften du Ă€r ute efter kan dessa Smith & Co doftpinnar vara ett bra alternativ.

Vanliga frÄgor nÀr man ska köpa doftpinnar

Vi har inte bara skrivit ihop en doftpinnar bÀst i test lista, utan ska ocksÄ besvara lite vanliga frÄgor gÀllande de gudomliga pinnarna.

Vilka Àr de bÀsta doftpinnarna?

Enligt oss Ă€r de bĂ€sta doftpinnarna vĂ„r prisvinnare i doftpinnar bĂ€st i test listan – Tell Me More doftpinnarna! De doftade frĂ€scht och passar de allra flesta hem. Det Ă€nda som vi tyckte var dĂ„ligt var att flaskan var lite trĂ„kig, absolut ingen dĂ„lig kvalitĂ© dock, den Ă€r fortfarande gjord i glas!

BĂ€sta doftpinnarna

Hur vÀljer man de bÀsta doftpinnarna?

PĂ„fyllningsbar

NÀr ett doftljus tar slut, Àr det verkligen slut. SÄ Àr inte fallet med doftpinnar, de kan fyllas pÄ med doftolja efter att det tagit slut.

Se bara till att du slÀnger dina gamla pinnar nÀr du köper pÄfyllning. Om inte kommer de gamla pinnarna vara fyllda med doften och inte kunna suga upp nÄgon ny.

Doft

Nu vet du varför du ska köpa doftpinnar, men vilka ska du köpa? Om du inte vet vad du tycker om kan valet av doft vara den svÄraste delen av att köpa doftpinnar, att leta efter doftfamiljer Àr dÀrför en bra början.

Blommor Ă€r ganska sjĂ€lvklara, och Ă€ven om vissa av dem har ett rykte för att vara “för mycket”, Ă€r vĂ„ra blommiga val alla kombinerade med fruktiga och frĂ€scha noter för att hĂ„lla det frĂ€scht. Om du vill ha en mer ovĂ€ntad hemdoft kan du övervĂ€ga nĂ„got frĂ„n de trĂ€iga eller kryddiga familjerna, eller i andra Ă€nden av spektrumet, en frĂ€schare, “grönare” doft.

LivslÀngd

Detta beror givetvis pĂ„ hur mycket vĂ€tska som kommer i sjĂ€lva behĂ„llaren, samt hur mĂ„nga doftpinnar du anvĂ€nder med den. Det Ă€r vĂ€rt att ha detta i Ă„tanke nĂ€r du tittar pĂ„ priset pĂ„ doftpinnarna – nĂ€r kommer du nĂ€sta gĂ„ng att behöva betala för att fylla pĂ„ eller byta ut?

Är doftpinnar sĂ€kra för husdjur?

Älskar du doftpinnar, men har hört talas om de potentiellt giftiga effekterna pĂ„ dina husdjur? Det Ă€r inte bara skrĂ€mselpropaganda: hundar och katter har ett mycket starkare luktsinne Ă€n vi och kan bli övervĂ€ldigade av starka dofter. Om de dessutom utsĂ€tts för starka parfymer under lĂ„nga perioder kan fĂ„ leverskador. HĂ€r Ă€r nĂ„gra lösningar:

  1. BegrÀnsa anvÀndningen av dina doftpinnar till delar av huset dÀr ditt husdjur inte vistas sÀrskilt mycket, till exempel kontoret eller badrummet.
  2. Om du vill fortsĂ€tta anvĂ€nda doftpinnar i vardagsrummet, hĂ„ll utrymmet vĂ€lventilerat och ge ditt husdjur tillgĂ„ng att gĂ„ ut. ÖvervĂ€g ocksĂ„ att stĂ€lla undan doftpinnarna under natten.
  3. Vissa naturliga dofter Àr sÀkra för husdjur, sÀrskilt oljor av ros, jasmin och lavendel (vi menar förstÄs bara att inhalera, aldrig att Àta). HÄll utkik efter naturliga och ekologiska doftpinnar som anvÀnder dessa lugna blommor, och undvik allt som doftar citrus eller tall.
Doftpinnar test

Hur gjorde vi vÄrt doftpinnar test?

VÄrt doftpinnar test gjordes pÄ ett lite annorlunda sÀtt Àn vÄra andra tester. I detta fall har vi faktiskt testat de olika doftpinnarna. Det Àr de varianter vi brukar köpa i present eller anvÀnder hemma regelbundet.

Recensionerna skrevs utifrÄn personliga erfarenheter och produktbeskrivningar.

JÀmförelsen gjordes genom att frÀmst titta pÄ doften, hÄllbarheten och förpackningen. DÀrefter rankade vi var och en i vÄr doftpinnar bÀst i test lista.

KĂ€llor