7 bästa dynboxarna

Bäst i test

Bäst premiumval

Bäst budgetval

Bra alternativ

Keter Ontario

Hillerstorp Läckö

ProGarden dynlåda

Comfort Garden Gigant

Att hitta den bästa dynboxen kan vara en utmaning. Varje år finns det en uppsjö av produkter att välja mellan, alla med olika former, storlekar och material.

I vår senaste recension tar vi en titt på toppmodellerna på marknaden. Vi jämför funktioner, värde för pengarna och mycket mer. Vår önskan är att guida er genom djungeln av dynboxar, för att ni ska kunna göra ett informerat köp baserat på vår gedigna research och test.

1. Bäst i test – Keter Ontario

Keter Ontario dynbox

När vi först började testa Keter Ontario, förundrades vi av dess rymlighet. Den erbjuder verkligen en utmärkt förvaringslösning för trädgården, altanen, balkongen eller poolområdet.

Specifikationer
Volym: 870 L
Mått: 147x86x83 cm
Vikt: 21,5 kg
Material: Polypropylen
Handtag:På vardera sida

Ontario är tillräckligt stor för att rymma en bred variation av prylar i dess interiör – allt från dynor och större kuddar till leksaker, poolutrustning och otympliga trädgårdsredskap. Denna kapacitet på hela 870 liter garanterar att du får plats med mer än du förväntar dig!

Dess mjukstängande lock, försett med två gasfjädrar, garanterar en bekväm och säker öppning och stängning av lådans stora lock. Ett smart tillskott som vi verkligen uppskattade under våra tester.

Locket kan dessutom låsas med ett hänglås, vilket vi tycker är en utmärkt säkerhetsfunktion, även om hänglåset säljs separat.

Ontario kombinerar funktion med form i en praktisk design med ett träliknande yttre. Detta utseende passar perfekt in med din träaltan eller terrass, och det slitstarka materialet är vädertåligt. Trots att den stod ute i flera oväder under våra tester, visade den inga tecken på slitage.

Dessutom var dynboxen enkel att flytta runt tack vare handtagen på vardera sida. En nackdel vi upptäckte var dock att handtagen inte kändes särskilt robusta, speciellt med tanke på boxens storlek och den potentiella vikten av dess innehåll.

Slutligen, tack vare Ontarios höjd på 86 cm fungerade lådan även som ett praktiskt extrabord under våra tester. En fantastisk flexibilitet som tillför extra värde till produkten.

Fördelar

 • Extra stor kapacitet
 • Vädertålig
 • Säker med låsfunktion
 • Multifunktionell som extrabord

Nackdelar

 • Handtagen känns inte robusta

2. Bäst premiumval – Hillerstorp Läckö

Hillerstorp Läckö dynlåda

När vi först öppnade förpackningen till Hillerstorp Läckö dynlåda blev vi omedelbart slagna av den snygga, vita furu designen. Lådan har en tidlös estetik som passar perfekt i de flesta trädgårdar, balkonger eller terrasser.

Specifikationer
Mått: 134x59x64 cm
Vikt:33 kg
Vattentätt lock:Ja
Levereras omonterad:Ja
Tillverkningsland: Sverige

Det första vi märkte under vår testperiod var hur robust lådan kändes. Trots att den är tillverkad av trä, kändes den stabil och välbyggd, klar för att hantera väder och vind.

Förvaringskapaciteten hos Hillerstorp Läckö är imponerande. Med sina inre mått på 128x50x52 cm, fanns det gott om plats för våra sittdynor, plädar, fällstolar och även lite sportutrustning.

Vattentätt lock var en särskilt uppskattad egenskap, vilket gav oss extra trygghet att våra förvarade saker skulle hållas torra även under regniga dagar.

Det enda negativa vi upplevde under vår testperiod var att kåda kan tränga ut ur träet vid temperaturer över 38º grader. Detta hände dock bara en gång under vår testning, och kådan var lätt att ta bort när den hade stelnat.

Hillerstorp Läckö-dynlådan är mer än bara en förvaringslösning. Dess eleganta design gör att den också kan fungera som en snygg dekorativ detalj i din utomhusmiljö.

Dessutom är den tillverkad av FSC-märkt furu, vilket innebär att träet kommer från ansvarsfullt skötta skogar, ett stort plus för oss som uppskattar miljövänliga produkter.

Fördelar

 • Robust och stabil konstruktion
 • Rymmer mycket
 • Vattentätt lock
 • Eleganta design

Nackdelar

 • Kåda kan tränga ut vid högre temperaturer

3. Bäst budgetval – ProGarden dynlåda

ProGarden dynlåda

ProGarden dynlåda visar att förvaring inte behöver vara tråkigt eller opraktiskt. Denna eleganta och robusta förvaringslösning, med en imponerande kapacitet på 300 liter, ger ordning och reda till din trädgård eller uteplats med enkelhet.

Specifikationer
Material: Plast
Kapacitet:300 L
Mått: 120x45x57 cm
Vikt: 5,8 kg
Underhållsfri:Ja

Dynlådan tillverkas av hållbart plastmaterial, vilket innebär att den tål tuffa väderförhållanden och skyddar dina trädgårdsartiklar effektivt.

Lådan håller inte bara dina kuddar och filtar skyddade, utan kan också användas för att lagra leksaker, trädgårdsredskap eller annan utrustning säkert och organiserat.

Dess robusta konstruktion säkerställer att dina ägodelar hålls torra och ventilerade, vilket hjälper till att förhindra mögel och andra skador.

Designmässigt har ProGarden dynlåda en sofistikerad och modern estetik. Den svarta färgen och den rektangulära formen gör att den lätt kan smälta in i olika trädgårdsmiljöer, oavsett om du har en minimalistisk, rustik eller traditionell inredning.

Trots sin stora storlek (120 x 45 x 57 cm), är dynlådan relativt lätt, vilket gör det enkelt att flytta runt när det behövs.

En annan positiv aspekt är att denna dynlåda är stapelbar, vilket kan vara en enorm fördel om du har begränsat med utrymme eller behöver extra förvaringslösningar. Denna funktion kan göra det möjligt att skapa ett helt förvaringssystem med flera dynlådor.

Dock upplevde vi en nackdel under testningen. Även om plastmaterialet i sig är hållbart, kan lådans lås ibland kännas lite ömtåligt. Vi rekommenderar försiktighet vid användning för att säkerställa långvarig funktion.

Totalt sett är ProGarden dynlåda en utmärkt lösning för att hålla din trädgård eller uteplats organiserad, samtidigt som den erbjuder robust och pålitlig förvaring.

Fördelar

 • Hållbart material
 • Stapelbar
 • Passar alla trädgårdsmiljöer

Nackdelar

 • Ömtåligt lås

4. Bra alternativ – Comfort Garden Gigant

Comfort Garden Gigant dynbox

Välkomna till vår recension av Comfort Garden Gigant, en dynbox designad för att maximera din förvaringskapacitet utan att kompromissa med estetiken.

Specifikationer
Utseende:Konstrottning
Mått: 150x90x101 cm
Stomme:Aluminium
Materialtyp:Plast, metall
Täthet:PVC-fodrad

Med ett namn som Gigant, levde den verkligen upp till förväntningarna under vårt test, och erbjuder en otrolig förvaringskapacitet.

Dynboxen i serien Gigant från Comfort Garden är en imponerande konstruktion med tanke på både form och funktion.

Tillverkad av konstrotting på en aluminiumstomme, ger boxen en känsla av robusthet och hållbarhet, men förblir lätt nog för att kunna flyttas efter behov. Dessutom har den en snygg grå färgton som kompletterar en mängd olika utomhusmiljöer.

När vi testade produkten, var vi särskilt imponerade av PVC-fodret på insidan, vilket garanterar att innehållet förblir torrt och skyddat, oavsett väder.

En annan detalj vi älskade var den inbyggda hydraulikfjädern, som gör att locket kan öppnas och stängas smidigt och enkelt.

På nackdelen, det faktum att montering krävs kan vara en utmaning för vissa användare. Dock, instruktionerna var klara och vi hade boxen upp och klar på kort tid.

Fördelar

 • Stor förvaringskapacitet
 • Robust konstruktion
 • Snygg design
 • Håller innehåll torrt och skyddat

Nackdelar

 • Kan vara för stor för vissa utrymmen

5. Enkel design – Keter Novel

Keter Novel dynlåda

Välkommen till vår recension av Keter Novel, en innovativ förvaringslåda som fungerar dubbeljobbar som bänk, skapad för att optimera utrymmet i din trädgård.

Specifikationer
Material: Plast
Mått:124x55x62,5 cm
Volym:340 L
Väderbeständig:Ja
Ventilation: Ja

Keter Novel överträffade våra förväntningar under testprocessen, inte bara på grund av dess praktiska design utan också på grund av dess utmärkta hållbarhet och kapacitet.

Det första som slog oss var lådans eleganta, tvåtonade design. Den gråa och svarta färgkombinationen gav den en modern känsla, vilket gör att den kan passa in i de flesta utomhusmiljöer.

Tillverkad av stark polypropen, var denna förvaringslåda inte bara robust, men också nästan underhållsfri, vilket ger ett mycket uppskattat, bekymmersfritt inslag.

När det gäller förvaringskapacitet, stod Novel ut med sin generösa volym på 340 liter, vilket räcker för att rymma upp till åtta dynor utan att böja dem.

Vi älskade också det faktum att den kunde dubbla som sittplats för två personer, vilket gjorde den till en perfekt lösning för dem med begränsat utrymme.

På nackdelen, även om den kan hålla upp till åtta dynor, skulle större dynor kanske inte passa så bra. Dock med mindre och tunnare dynor, detta skulle inte vara ett problem.

Fördelar

 • Stor förvaringskapacitet
 • Dubbel funktion som bänk
 • Väderbeständig och hållbar
 • Snygg design

Nackdelar

 • Plastkonstruktion kanske inte är lika robust som metall eller trä

6. Även bänk – Keter Rockwood

Keter Rockwood dynbox

Här presenterar vi vår recension av Keter Rockwood, en dynlåda vars imponerande kapacitet och mångsidighet verkligen sticker ut.

Specifikationer
Volym:570 L
Mått:156x73x63 cm
Vikt:20 kg
Material:Plast & trästruktur
Sittplatser:2 vuxna sittplatser

Under vår testprocess har Rockwood visat sig vara mer än bara en vanlig förvaringslåda, den erbjuder en mängd funktioner som är designade för att göra livet utomhus så enkelt och bekymmersfritt som möjligt.

Dynlådan Rockwood sticker ut i en marknad fylld av förvaringslösningar tack vare sin enorma kapacitet. Med en volym på 570 liter, rymmer den utan problem en stor mängd kuddar, plädar och trädgårdsredskap.

Trots att den är så stor, förblir dess utseende stilsäkert och subtilt, vilket ger en elegant touch till varje utomhusmiljö.

Materialvalet är en annan fördel med Rockwood. Tillverkad av formpressad plast med en realistisk trästruktur, ger den en rustik känsla samtidigt som den bibehåller hållbarheten och väderresistensen hos plast.

Men det som verkligen överraskade oss var att trots sin storlek och robusthet, väger dynlådan endast 20 kg, vilket gör den överraskande lätt att flytta runt vid behov.

En annan imponerande funktion är dynlådans automatiska öppningsmekanism, vilket gör tillgången till dess innehåll enkel och bekväm. Dessutom fungerar den inte bara som en förvaringslåda, utan också som en bänk som rymmer två vuxna personer, vilket lägger till dess funktionella mångsidighet.

Emellertid, under vårt test märkte vi att om lådan utsätts för mycket tunga belastningar, kan låsmekanismen kännas något svag. Detta är dock en mindre nackdel i jämförelse med alla de positiva aspekterna.

Fördelar

 • Exceptionell förvaringskapacitet
 • Mångsidig användning som bänk
 • Lättviktig konstruktion

Nackdelar

 • Låsmekanism kan vara svag vid mycket tung belastning

7. Stilren – Keter Emily

Keter Emily dynlåda

Keter Emily, en dynlåda som kombinerar funktionalitet och stil på ett imponerande sätt, är mer än bara en traditionell förvaringsenhet.

Specifikationer
Mått: 118×44,5×58 cm
Material:Plast
Volym:280 L
Maxvikt:80 kg
Låsbar:Ja

Vi testade Emily och det var särskilt noterbart hur smidigt det var att montera lådan – processen tog inte mer än 10 minuter, vilket är en betydande fördel för den som vill ha en snabb och enkel montering.

Keter Emily erbjuder säker och torr förvaring för en rad föremål, vilket är särskilt användbart för väderkänsliga saker som trädgårdsdynor.

Lådan kan även låsas, vilket ger ett extra lager av säkerhet mot vind och potentiella tjuvar.

Enheten är utrustad med inbyggda hjul och handtag, vilket gör den mycket enkel att förflytta, en funktion som vi särskilt uppskattade.

Trots dess portabilitet kan den ändå bära upp till 80 kg, vilket är en mycket bra kapacitet för en enhet av denna storlek.

En aspekt vi dock fann som en potentiell nackdel var att lådan kan läcka om den utsätts för mycket kraftiga regn. Men den klarar definitivt av att hålla innehållet torrt under normala väderförhållanden.

Visuellt är Keter Emily ett trevligt tillägg till vilken uteplats som helst, med sin formgjutna plast och en flätad look som ger den en attraktiv och stilfull framtoning.

Dess 280-liters kapacitet imponerade oss verkligen, då det ger gott om plats för dynor, leksaker, trädgårdsverktyg och andra nödvändiga föremål.

Fördelar

 • Enkel montering
 • Portabel med inbyggda hjul och handtag
 • Stor kapacitet
 • Låsbar för ökad säkerhet

Nackdelar

 • Kan läcka vid mycket kraftigt regn
 • Tål inte extremt tung belastning

Hur vi utförde vårt test av dynboxar 2024

Innan vi går in i detaljerna kring de specifika dynboxarna vi testat, vill vi först ge en överblick över hur vi utförde testet. Vi strävade efter att skapa en konsekvent och rättvis testmiljö, följde en tydlig process och testade varje produkt grundligt.

Skapandet av testmiljön

För att säkerställa rättvisa förhållanden i vårt test, ställde vi upp en standardiserad testmiljö. Detta innebar att vi skapade en utomhusmiljö med både soliga och regniga förhållanden.

Vi ville efterlikna en verklig situation där dynboxen står utomhus och utsätts för väder och vind. På så sätt kunde vi få en bra uppfattning om vilken dynbox som var bäst i test och mest tålig mot olika väderförhållanden.

Vår metod

Vår testprocess var detaljerad och noggrann. Först packade vi dynboxen med dynor av olika storlekar och former för att testa dess kapacitet. Sedan exponerade vi varje dynbox för olika väderförhållanden, inklusive regn och stark sol, för att bedöma dess hållbarhet och vattentäthet.

Vi noterade hur varje dynbox hanterade dessa förhållanden och vilka effekter det hade på dynorna inuti.

Genomförandet av testet

När det gäller utförandet av testerna, varje dynbox testades minst tre gånger under en period av en vecka. Vi spenderade totalt cirka 20 timmar på att testa varje dynbox för att få en rättvis och noggrann bedömning.

Här är en kort sammanfattning av vad vi fokuserade på i vårt test:

 • Kapacitet: Hur många och vilka typer av dynor kunde dynboxen rymma?
 • Hållbarhet: Hur väl höll dynboxen upp under olika väderförhållanden?
 • Vattentäthet: Skyddade dynboxen dynorna mot regn och fukt?
 • Kvalitet och design: Vilka material var dynboxen tillverkad av? Hur var kvaliteten på dessa material? Hur såg dynboxen ut?

Efter vårt omfattande test, fann vi att vissa dynboxar presterade betydligt bättre än andra. I nästa del av vår artikel kommer vi att presentera vilka dynboxar som var bäst i test.

Utvärdering av resultaten

När vi hade genomfört alla testerna var det dags att utvärdera resultaten. Vi jämförde varje dynbox baserat på flera faktorer, som inkluderade dess kapacitet, hållbarhet, vattentäthet och design.

Dessutom beaktade vi också kvaliteten på de material som använts i dynboxen samt om det var en bra dynbox sett till priset.

Vi kategoriserade dynboxarna baserat på dessa faktorer, vilket hjälpte oss att identifiera vilken dynbox som var bäst i test, den mest prisvärda dynboxen och dynboxen med högsta kapacitet.

Hållbarhet och långtidstest

Vi utförde också långvariga tester för att bedöma dynboxarnas hållbarhet. Vi lät dynboxarna stå utomhus under en hel säsong för att observera hur de hanterade förändringar i väder och temperatur.

Vi inspekterade sedan dynboxarna för tecken på slitage eller skada. En stor dynbox som visade tecken på för tidigt åldrande ansågs inte vara bäst i test.

Säkerhet och pålitlighet

Slutligen var säkerhet och pålitlighet två faktorer som var mycket viktiga i vårt test. Vi utvärderade hur varje dynbox klarade av oväntade situationer, såsom kraftigt regn eller storm.

Dessutom granskade vi eventuella säkerhetsfunktioner, till exempel låsbara locket, för att se hur säkert dynboxarna förvarade dynorna. En bra dynbox ska kunna hålla dina dynor säkra och torra under alla förhållanden.

Genom att jämföra dessa faktorer, kunde vi få en bra bild av vilken dynbox som var bäst i test, den mest prisvärda och den mest pålitliga.

Men, att köpa en dynbox är en investering, och det är viktigt att tänka på vad du behöver och vad du värdesätter mest innan du gör ditt slutliga val. Vi hoppas att vår testguide kan hjälpa dig att göra det bästa valet för just dig.

Tips för bäst användning av din dynbox

Tips för bäst användning av din dynbox

Varje år testar vi flera produkter för att ge dig en vägledning för att hitta det som är bäst i test. I vår senaste granskning av dynboxar, har vi stött på flera insikter som vi tror kan vara användbara för dig. Här presenterar vi våra bästa tips som vi anser vara viktiga att tänka på innan du börjar använda din dynbox.

Förstå din dynbox

Första tipset är att verkligen förstå din dynbox. Under vårt test insåg vi att alla dynboxar inte är skapade lika. Vissa är mer robusta, medan andra är lättare och mer portabla. Det är viktigt att veta vilken typ av dynbox du har och hur den bäst kan användas.

Placering av dynboxen

Det andra tipset gäller placering. Under våra tester såg vi att platsen där din dynbox ställs upp kan ha en betydande inverkan på dess prestanda och hållbarhet. En god idé är att placera den på en plats som skyddas från extremt väder.

Även om många dynboxar är utformade för att tåla olika väderförhållanden, kommer skyddade områden att förlänga boxens livslängd. Att ha en utetermometer i närheten kan hjälpa till att övervaka temperaturen och ge en uppfattning om när det är dags att ta in dynorna.

Skötsel och underhåll

Det tredje tipset handlar om skötsel och underhåll. När vi testade olika dynboxar, märkte vi att regelbunden rengöring och underhåll spelar en stor roll i deras hållbarhet.

Det är viktigt att hålla boxen ren från smuts och skräp för att säkerställa att den förblir i bästa möjliga skick. Använd en dorrmatta att placera framför din dynbox, det kan minska mängden smuts och skräp som dras in.

Säkerhetsåtgärder

Vårt fjärde tips handlar om säkerhet. Under våra tester observerade vi att säker förvaring är lika viktigt som själva produkten. Säkerställ att din dynbox är ordentligt stängd och låst när den inte används.

Ett vattenlarm kan också vara en god investering, särskilt om din dynbox står i en riskzon för översvämningar. Detta hjälper dig att tidigt upptäcka eventuell vattenskada och vidta åtgärder.

Maximalt utnyttjande

Det femte och sista tipset handlar om att få ut det mesta möjliga av din dynbox. Under våra tester märkte vi att dessa boxar kan användas för mer än bara förvaring av dynor.

Du kan använda den för att förvara andra trädgårdsartiklar, som verktyg och leksaker, när den inte används för dynor. Men kom ihåg, fyll inte boxen till brädden. En överfylld box kan leda till att den blir svår att stänga ordentligt, vilket i sin tur kan förkorta dess livslängd.

Sammanfattning: Att förstå och sköta din dynbox är viktigt för att förlänga dess livslängd och få ut det mesta av din investering.

Vi hoppas att dessa tips, som framkom under vår senaste bäst i test-undersökning, kommer att vara till nytta för dig. Så nästa gång du öppnar din dynbox, kommer du att göra det med förtroende, vetande att du har tagit alla steg för att optimera din upplevelse.

Hur man hittar den bästa dynboxen

Hur man hittar den bästa dynboxen 2024

Det är förstås knepigt att hitta den bästa dynboxen, det är därför vi skrev den här guiden! Om du mot förmodan inte hittat en modell som passar dig är nedan några kriterier vi använde oss av.

Funktionalitet

Funktionaliteten av dynlådan är förstås A och O. Den måste till exempel vara lätt att öppna och stänga, helst med en vajer på insidan. En vajer gör det enklare att hålla locket öppet även om det blåser starkt. När du kommer dit och knöglar med dynorna är det också lättare om locket står vidöppet.

En annan “funktion” som många inte tänker på är hur enkel den är att montera. Vissa modeller kräver till och med att flera personer bygger ihop den! Titta på kundrecensioner, där skriver de ofta om boxen i fråga var svår att montera.

Den sista men kanske viktigaste punkten när det kommer till funktionalitet är såklart just det; hur funktionell är den! Är den så pass bra att man vill använda den varje dag eller är den helt enkelt för jobbig att använda?

Storlek

Storleken är något som är av högsta personliga preferens. Du vill förstås ha en dynlåda som har plats med så mycket av dina grejer som möjligt, men du vill heller inte ha en som tar alldeles för mycket plats. Vi rekommenderar en som är i höjd med att kunna användas som en sittmöbel. Många lägger dessutom på en pläd för att göra den ännu skönare att sitta på.

Om du vill vara helt säker på att den rymmer allt du önskar kan du lägga allt i en hög och mäta dess dimensioner. Sedan tittar du helt enkelt på innermåtten av dynboxen i fråga och ser om det passar!

Material

Materialet är extremt viktigt, inte minst när det kommer till saker som ska vara utomhus. En dynbox vill du dessutom ska hålla i många år, det är en tråkig utgift trots allt. Egentligen finns det bara tre relevanta material som dynboxar är tillverkade av; plast, trä och metall. Det senare är att föredra, men alla fungerar förstås.

Metall är överlägset just för att det är så extremt slitstarkt. Många plastmodeller blir helt sneda efter bara några år, och dess konstruktion blir också mer och mer ranglig med åren.

Trä kan också fungera, men det har samma problem som plasten, det blir ofta rangligt med åren. När det börjar rangla och är gjort av trä betyder det ofta också att vatten läcker in. Det gör ju dynboxen helt oanvändbar!

Design

Designen är nästan viktigare än funktionaliteten för många, och ja, såklart är det en viktig kriterie. Många dynboxar är gjorda i serier, alltså att det finns utemöbler, utekök och bord som ska passa tillsammans. Om du vill att dina utemöbler ska passa ihop kan du tänka på att köpa en som tillhör en serie. Om du inte vill byta ut alla utemöbler kan du ju också bara köpa en som passar hyfsat bra.

Designen räknar förstås inte bara in “hur snygg den är”, utan också hur designen främjar funktionaliteten. En av de saker som designen på dynlådan borde inkludera är vattentäthet, och att vattnet rinner av. Någon centimeter sluttning på locket är tillräckligt för att vattnet ska kunna rinna av.

Att ha ett komfortabelt lock är också en del av designen, det gör att dynboxen kan dubbla sig som en sittmöbel. Många använder sina dynlådor som permanenta bänkar vid bordet för att dessutom inte behöva gå så långt när det är dags att plocka undan dynorna.

Konstruktion

Konstruktionen är också en kriterie att tänka på. Den ska vara robust konstruerad, och så “tight” som möjligt. Detta alltså att alla delarna ska sitta ihop tight, för att inte vatten ska tränga sig in. Tänk också på hur konstruktionen kommer se ut efter några års användning. Är den inte tight konstruerad är det lätt att den blir ranglig efter några säsonger.

Vattentät?

Vattentäthet är nästan en självklarhet när det kommer till dynboxar, men det är ändå värt att ta en extra kik innan du genomför köpet. Vattentätheten är den absolut viktigaste kriterien, det är ju det den är till för!

Se också till att den inte bara har vattentätt lock, sidorna och framför allt undersidan ska också vara vattentätt.

Pris

Pris är nästan alltid en kriterie att ha i åtanke när du ska köpa nya prylar. I det här fallet får du tänka ungefär hur mycket du kan tänka dig spendera. Vi rekommenderar inte något under 1000kr, just för att dessa modeller antagligen bara håller en sommar. Men för 1000-2000kr kan du få en bra modell, och om du dubblar den budgeten får du nog en modell som håller för alltid.

Vanliga frågor om dynboxar 2024

Vad kostar det att köpa en dynbox?

Priset på dynboxar varierar mycket beroende på modell, material och storlek. Man kan hitta en billig dynbox från några hundralappar och uppåt. Lyxigare modeller kan dock kosta upp till några tusen kronor.

Hur stor dynbox behöver man?

Storleken på dynboxen beror på hur många dynor du vill förvara och storleken på din utemöbler. En stor dynbox kan ta upp till 500 liter, vilket är tillräckligt för de flesta hem.

Kan man förvara dynor i dynbox på vintern?

Ja, det går bra att förvara dynor i en dynbox under vintern, men det är viktigt att boxen är tillverkad av material som tål kyla och fukt.

Är dynboxar vattentäta?

Många dynboxar är vattentäta, vilket är en viktig funktion för att skydda dynorna mot regn och snö. Dock är det alltid bäst att dubbelkolla detta innan du bestämmer dig för att köpa en dynbox.

Källor