Elektrisk tvålpump

Letar du efter en grym elektrisk tvålpump som kan göra din vardag lite enklare? Då har du kommit helt rätt! En elektrisk tvålpump är inte bara enkel att använda, utan hjälper även till att minska spridningen av bakterier.

Detta på grund av att man inte måste röra själva tvålpumpen, den släpper ut tvålen automatiskt! I denna artikel listar vi elektriska tvålpumpar bäst i test 2024. Du kan läsa våra tre recensioner på tre olika elektriska tvålpumpar från företaget “Umbra” och även få svar på några vanliga frågor som kan uppstå under ditt sökande!

Elektrisk tvålpump bäst i test 2024

1. Umbra Otto elektrisk tvålpump

2. Umbra Emperor elektrisk tvålpump

3. Umbra Otto Foaming Nickel elektrisk tvålpump

Prisklass: Premium

Prisklass: Medium

Prisklass: Medium

Umbra Otto elektrisk tvålpump recension

Umbra Otto elektrisk tvålpump

Den populära automatiska tvålpumpen Otto från Umbra är den självklara vinnaren på våran elektrisk tvålpump bäst i test 2022 lista! Den kommer med en elegant design och grymma funktioner som gör din vardag lite lättare.

Denna elektriska tvålpump passar perfekt in i alla olika delar av huset och i alla olika inrednings stilar. Detta är tack vare dess stilrena design. Du kan placera den i köket, hallen eller badrummet. Du väljer också om du vill fylla den med diskmedel, tvål eller handdesinfektion!

Tvålpumpen är designad för att ge dig en perfekt mängd tvål varje gång och är enkel att fylla på tack vare den trattformade öppningen! Dessutom har den LED-lampor som visar när den är på, av och när det är dags att byta batterier. Den rymmer 250 ml och drivs på 4 AAA batterier. Detta är helt enkelt en grym elektrisk tvålpump som uppnår alla dina krav!

Umbra Emperor elektrisk tvålpump recension

Umbra Emperor elektrisk tvålpump

Elektriska tvålpumpen Emperor från Umbra är en annan självklar deltagare på denna lista. Det är en smidig elektrisk tvålpump med en elegant, böjd och enkel design som smälter in i inredningen vart du än väljer att ställa den!

Denna elektriska tvålpumpen kan du fylla med tvål, diskmedel eller handdesinfektion och varje gång få en perfekt dosering utan att behöva vidröra den. De visar dessutom hur mycket tvål/diskmedel/handdesinfektion som finns kvar och är enkel att fylla på tack vare den stora öppningen på toppen av den.

Tvålpumpen är även utrustad med två LED-lampor som visar när den är på, av eller när den har lågt batteri. Detta är ett perfekt val för dig som letar efter en kvalitativ tvålpump till ett lagom pris!

Umbra Otto Foaming Nickel elektrisk tvålpump recension

Umbra Otto Foaming Nickel elektrisk tvålpump

För dig som letar efter en grym elektrisk tvålpump till ett bra pris så kan vi starkt rekommendera Otto Foaming Nickel från Umbra. Denna elektriska tvålpump kommer med en snygg design och grym funktionalitet!

Denna tvålpump är anpassad för att ge dig skummande tvål istället för vanlig. Med den snygga designen så passar den enkelt in i alla olika rum i huset!

Tack vare den genomskinlig behållaren så ser du lätt när det är dags för påfyllning och det görs enkelt genom den stora öppningen på pumpens övre del. Om du skulle vilja skapa din egen skum-tvål blandar du 1 del vatten med 5 delar vatten men det går också att köpa skummande tvållösning.

Denna tvålpump är utrustad med LED-lampor som visar när den är på, av och när det är dags att byta batterier. Den rymmer upp till 280 ml tvål, diskmedel eller handdesinfektion. Detta är helt enkelt en stor rekommendation från oss på Hemmaprylar!

Vanliga frågor

Ibland kan det vara knepigt när man ska hitta bra produkter online. Det finns ett så stort utbud när det kommer till produkter såsom elektriska tvålpumpar. Men du behöver inte oroa dig! Vi på hemma prylar finns här för att hjälpa dig! Här nedanför kan du läsa våra svar på några vanliga frågor.

Vad är en tvålpump?

Tvålpump eller även kallad tvåldispenser är en produkt som har i huvudsakliga uppgift att pumpa ut en liten mängd tvål, skum, kräm eller vätska. En tvålpump finns ofta i badrum och kök i syfte att underlätta rengöring av händer. Tvålpumpar finns i flera olika storlekar och modeller. Några vanliga material för tvålpumpar är porslin, mässing, glas eller robust plast. En vanlig modell är en stående tvålpumpar som placeras på en ytan, till exempel handfatet. Men det finns även tvålpumpar som är vägghängda, dessa hittar man ofta på offentliga toaletter.

Hur fungerar en elektrisk tvålpump?

En elektrisk tvålpump är ganska simpel. På en automatisk tvålpump fungerar vanligen med hjälp av en sensor för att detektera händerna under dispensern. Automatiska tvålpumpar drivs vanligen med batterier. De disponerar en förprogrammerad mängd med tvål som pumpas ut i handen när man för den under sensorn.

Bäst elektrisk tvålpump

Hur hittar man den bästa elektriska tvålpumpen?

Det kan vara utmanande när man ska välja en elektrisk tvålpump. Det finns några saker du kan tänka på när du letar efter en elektrisk tvålpump. Här nedanför kan du läsa några tips.

Storlek

En viktig sak att tänka på när du ska välja en elektrisk tvålpump är själva storleken och hur mycket tvål som tvålpumpen håller. Om du bor i en stor familj och inte vill fylla på tvål hela tiden så kan det vara värt att köpa en tvålpump som rymmer extra mycket!

Funktioner

En annan sak att tänka på är vad för funktioner som du söker hos en elektrisk tvål pump. Det kan vara allt från en LED lampa som berättar när tvålen börjar ta slut till att den släpper ut skum-tvål istället för vanlig tvål. Det är upp till dig vad du söker i en elektrisk tvålpump.

Material

Elektrisk tvål pumpar kommer i flera olika material. Kvalitén på materialet brukar variera i de olika prisklasserna. Man vill ju såklart ha en elektrisk tvålpump av ett hållbart material som inte blir vattenskadat när den står vid handfatet. Därför är hårt plast att föredra till exempel.

Elektrisk tvålpump test

Hur gjorde vi vårt elektrisk tvålpump test?

Det första som vi började med när vi skulle göra vårt elektrisk tvålpump test var att hitt några varianter som presterat bra enligt tidigare kunder. Vi läste sedan mer ingående om de populäraste varianterna. Vi tittade främst på kundrecensioner och produktbeskrivningar.

Med informationen vi samlade kunde vi skriva våra egna recensioner. Till sist satte vi ihop vår bäst i test lista. För att göra detta jämförde vi de olika produkternas kvalitéer. I jämförelsen ingick material, funktioner och pris.

Källor