Manuell eller elektrisk fruktpress? Se vilken som är bäst här

Älskar du att dricka juicen från pressad frukt på morgnarna? Då skulle du gynnas av en grym fruktpress! Frukt innehåller viktiga vitaminer som du snabbt och enkelt kan få i dig genom att dricka juicen du utvinner i en fruktpress.

Om detta låter som något för dig så är det bara att läsa vidare! I denna artikel listar vi nämligen fruktpress och äppelpress bäst i test 2024! Du kan här nedanför läsa våra tre recensioner på tre olika fruktpressar och även lite längre ned i artikeln ta del av våra svar på några vanliga frågor som kan uppstå under ditt sökande!

Fruktpress bäst i test 2024

1. Philips fruktpress

2. Wilfa fruktpress

3. B2x fruktpress

Prisklass: Medium

Prisklass: Premium

Prisklass: Billig

Philips fruktpress recension

Philips fruktpress

Den självklara vinnaren på vår fruktpress bäst i test 2024 lista kommer såklart från Philips! Denna fruktpress fungerar utmärkt som äppelpress, päronpress och till mängder av andra frukter!

Philips fruktpress är liten, smidig och upptar minimalt med utrymme! Du kan enkelt placera den på köksbänken eller ställa undan den för förvaring. Med den här fruktpressen kan du även använda ditt egna glas (max höjd på 12 cm).

Med Philips fruktpress kan du dessutom pressa upp till 1,5 liter åt gången utan att behöva tömma fruktköttsbehållaren! Sedan så är den även väldigt enkel att rengöra. Tack vare de släta ytorna i fruktköttsbehållaren går det enkelt att göra rent den på en minut! Dessutom så är fruktköttsbehållaren genomskinlig, vilket gör detta till en väldigt interaktiv fruktpress där du enkelt kan se när frukten pressas!

Detta är helt enkelt en fantastisk fruktpress med grymma funktioner. Dessutom så kommer denna fruktpress till ett lagom pris. Allt detta gör den till en självklar vinnare på denna lista och en stor rekommendation från oss!

Wilfa fruktpress recension

Wilfa fruktpress

Om du letar efter det dyrare och högkvalitativa alternativet så kan denna nästa deltagare vara något för dig! Denna fruktpress kommer från Wilfa och är en annan självklar deltagare på denna lista!

Med Wilfas fruktpress kan du enkelt och snabbt göra goda hemmagjorda juicer. Maskinen är utrustad med två hastigheter. Detta gör så att den enkelt både kan pressa ut juicen från mjuka och hårda frukter eller grönsaker! Filtret i fruktpressen ser till att pressa ut maximalt med juice och behållaren för fruktkött säkerställer att inget fruktkött hamnar i juicen.

När du använder denna fruktpress kan du känna dig säker eftersom den är utrustad med en säkerhetsbygel som förhindrar start vid eventuell felaktig montering vilket gör användandet tryggt och säkert.

Denna fruktpress är en stor rekommendation till dig som är ute efter det lite dyrare och mer högkvalitativa! Med grymma funktioner och säker användning hamnar Wilfas fruktpress på en stark andraplats.

B2x fruktpress recension

B2x fruktpress

Till dig som är ute efter det billigare och mer simpla alternativet kan vi starkt rekommendera den nästa deltagaren! Denna simpla fruktpress kommer från B2x!

Detta är en liten handhållen fruktpress som fungerar utmärkt för dig som vill njuta av juicen från pressad frukt utan en maskin som tar upp mycket plats! Den fungerar utmärkt som äppelpress, kiwipress, citronpress och mycket mer!

Pressen är tillverkad av högkvalitativt aluminium och dess långa skaft gör att du får extra kraft när du pressar din frukt. Enklare än så blir det inte! Om du är ute efter en mindre fruktpress så kan B2x fruktpress vara något för dig!

Vanliga frågor

Det kan vara knepigt när man letar efter produkter online. Det finns så mycket olika varianter där ute på internet att det lätt kan bli förvirrande. Då är det inte konstigt att uppstår en del frågor. Men oroa dig inte! Vi finns här för att hjälpa dig. Därför har vi här nedanför samlat några vanliga frågor som kan uppstå under ditt sökande och besvarat dem! Allt för att ditt sökande ska bli enklare.

Vad används en fruktpress till?

En fruktpress används helt enkelt till det som namnet antyder, att pressa frukt! Man kan använda en fruktpress som äppelpress, kiwipress, citronpress och mängder av andra typer av frukter. Med en fruktpress får du enkelt ut den goda juicen från frukter och kan njuta av den till frukosten varje morgon!

Hur hittar man den bästa fruktpressen?

Ibland kan det vara svårt att veta exakt vad man ska titta efter i vissa produkter. Ora dig inte! Här nedanför kommer vi med lite tips!

Funktioner

En av det viktigaste sakerna att titta extra noga på när du ska välja en fruktpress är vad för funktioner som den har! Det är viktigt att du hittar en fruktpress med de funktioner som du är ute efter. Det kan vara allt från motorns snabbhet, hur mycket frukt den kan pressa åt gången osv. Det gäller helt enkelt att den har funktioner som kommer gynna dig i din vardag!

Material

Materialet på en fruktpress är också viktigt att hålla koll på. Du vill såklart ha en fruktpress som är tillverkad av hållbart material så att den inte går sönder så enkelt. Elektroniska produkter så som olika former av mixers kan enkelt gå sönder om de är tillverkade av ostabilt material, då kan olyckor lätt uppstå. Så var noggrann med vad fruktpressen är gjord av för material!

Storlek

Storleken är också viktig att kolla in när du ska välja en fruktpress. Fruktpressar kommer i mängder av olika storlekar och former. Om du exempelvis vill ha en fruktpress som inte tar upp så mycket plats i köket så skulle vi rekommendera en handhållen, mindre fruktpress, eller helt enkelt en mindre elektronisk fruktpress!

Storleksmässigt så är det också värt att kolla in hur mycket juice fruktpressen kan producera åt gången och hur många frukter den kan pressa på samma gång!

Hur gjorde vi vårt fruktpress test?

Det första vi gjorde när vi inledde vårt fruktpress test var att hitta några olika varianter online som presterat bra enligt tidigare kunder. När vi hittade de populäraste varianterna så läste vi mer ingående om dem. Vi samlade information främst från kundrecensioner och produktbeskrivningar.

Med informationen som vi samlade kunde vi sedan skriva våra egna recensioner. Slutligen så var det dags att sätta ihop själva bäst i test listan. Detta gjorde vi genom att jämföra de olika fruktpressarna mot varandra. I jämförelsen ingick material, storlek, funktioner och pris.

Källor