Hur vi gör våra test

Vi genomför noggranna undersökningar av förstahandsanvändares recensioner för att skapa ett online-test. I vårt test jämför vi kundrecensionerna för olika produkter och väljer ut den produkt som får bäst betyg enligt användarnas åsikter.

Genom att använda oberoende kundrecensioner från faktiska produktanvändare istället för att enbart förlita oss på stora testwebbplatser (som ofta främjar sponsrade produkter) kan vi ge en klar och övergripande bild av hur produkterna faktiskt presterar i händerna på verkliga användare. Nedan listas de källor vi använt för att skapa vårt online-test.

Källor

PriceRunner

PriceRunner grundades 1999 och är en av de största jämförelsesajterna i Norden med över 150 anställda. De har verksamhet i Sverige, Danmark och Storbritannien.

På PriceRunner kan man hitta nästan alla produkter man kan tänka sig. Webbplatsen har också otaliga recensioner, vilket gör den till en utmärkt resurs för vårt test.

Amazon

Amazon är ett amerikanskt postorderföretag och en av världens största e-handelsplattformar för alla typer av produkter. De har över en miljon anställda och finns på fem kontinenter och i 18 länder. I den svenska delen av butiken finns ett enormt utbud av över 150 miljoner produkter.

Med sitt gigantiska produktutbud och otaliga kundrecensioner är Amazon en perfekt webbplats för att jämföra och välja ut bra produkter.

Prisjakt

Prisjakt startade 2002 som en liten hobbyverksamhet i Ängelholm, Sverige. Grundarna ville göra bra köp och undvika dåliga genom att tillhandahålla fakta och priser på produkter. Idag har Prisjakt över 220 anställda som arbetar för att ge dig så bra information som möjligt innan du gör dina köp.

Prisjakt är verksamt i sju länder och har därför tillgång till ett stort antal kundrecensioner. Därför är Prisjakt en utmärkt webbplats för att hitta, jämföra och välja ut bra produkter.

Trustpilot

Trustpilot är en global kundrecensionsplattform där människor kan ge sina ärliga åsikter om produkter, tjänster och företag. Med miljontals recensioner från användare över hela världen erbjuder Trustpilot en omfattande samling av kundupplevelser.

Vi har noggrant undersökt och analyserat recensioner från Trustpilot för att få en djup förståelse för hur olika produkter har presterat enligt verkliga kunder. Genom att använda oss av denna plattform kan vi erbjuda en objektiv och pålitlig bedömning av produkter baserat på verkliga användares erfarenheter.

Consumer Reports

Consumer Reports är en av de mest respekterade och inflytelserika organisationerna för produkttester och konsumentrecensioner. De bedriver rigorösa tester och undersökningar för att utvärdera olika produkter och ger opartisk feedback baserat på sina resultat.

Vi har granskat och använt Consumer Reports kundrecensioner för att få en djupare förståelse för hur produkter presterar enligt deras tester och bedömningar. Genom att använda oss av deras pålitliga och objektiva information kan vi erbjuda noggranna och välgrunde tester.