Multihackare

Letar du också efter multihackare bäst i test? Då har du kommit till rätt sajt! Vi hjälper dig i den här artikeln på vägen till den bästa multihackaren för dina behov!

En multihackare sparar inte bara extremt mycket tid, den gör också hackandet riktigt roligt! En multihackare kan hacka upp en morot i fina kuber på sekunder, mot det manuella arbetet som tar flera minuter… Det finns en anledning till att de numera används i professionella kök världen över!

Bäst i test

Premiumval

Billigast

Westmark Dicer Star

KitchenAid Mini

GEFU Speedwing

1. Bäst i test – Westmark Dicer Star recension

Westmark Dicer Star multihackare

Westmark Dicer Star är en mångsidig multihackare med 11 delar, vilket ger användaren möjligheten att dela frukt och grönsaker i en mängd olika former. Produkten kan skiva, göra spiraler, skära kuber och stavar, eller klyfta tomater, lök, äpplen och gurka, bland annat.

En tillhörande behållare med lufttätt lock och non-slip fötter, en rengöringskam och fingerskydd ingår, vilket underlättar användning och säkerhet. Med Westmark Dicer Star blir förberedelserna i köket smidigare och roligare.

Modellen mäter 31,5 x 11,5 x 14,5 cm och är tillverkad av plast och rostfritt stål. Behållaren tål maskindisk, vilket är praktiskt för snabb och enkel rengöring. För skärverktygen rekommenderas handdisk för att bevara skärpan.

Sammanfattningsvis är Westmark Dicer Star en imponerande och mångsidig multihackare, vilket gör den till ett utmärkt tillskott till alla hemmakockars kök.

2. Premiumval – KitchenAid Mini recension

KitchenAid Mini Matberedare multihackare

KitchenAid Mini är en elegant och effektiv multihackare med en förfinad design i färgen svart. Produkten passar perfekt i alla typer av kök och imponerar med sin funktionalitet. Modellen kan hacka nötter, frukt och grönsaker samt blanda såser och dressinger.

Den imponerande rostfria stålkniven klarar av många utmaningar, vilket gör denna multihackare mycket mångsidig. En smart droppbehållare ingår, vilket underlättar dosering av vätskor som olja under tillredningen. De lösa delarna är avtagbara och diskmaskinssäkra, vilket sparar tid och energi.

KitchenAid Mini har en one-touchfunktion och två hastighetsinställningar, samt en pulsfunktion, vilket ger användaren full kontroll över hackningsprocessen. Denna kompakta modell är lätthanterlig och mycket praktisk.

Slutligen är KitchenAid Mini en pålitlig och smidig multihackare, vilket gör den till ett ypperligt val för hemmakockar som söker en kompakt och kraftfull matberedare.

3. Billigast – GEFU Speedwing recension

GEFU Speedwing Multi-Chopper multihackare

GEFU Speedwing är en unik manuell multihackare som används analogt med kabeldragning, vilket eliminerar behovet av ström och sladdar. Modellen är perfekt för att förbereda allt från guacamole till pesto och sparar el samtidigt.

Denna multihackare har praktiska non-stick-fötter, vilket ger en stabil grund under användning. En salladsinsats ingår, vilket möjliggör snabb och enkel tillredning av grönsaker, spenat och salladslök.

GEFU Speedwing är både funktionell och miljövänlig, vilket gör den till ett utmärkt val för alla hemmakockar.

Användningen av kabeldragning istället för el ger användaren full kontroll över hackningsprocessen, vilket resulterar i en effektiv och precisa hackning. GEFU Speedwing kombinerar traditionell teknik med modern design, vilket skapar en innovativ och praktisk produkt.

Slutligen är GEFU Speedwing en pålitlig och miljövänlig multihackare som passar utmärkt för dem som söker en lösning utan sladdar och strömförbrukning. Med sin innovativa design och imponerande funktioner är denna multihackare ett smart och hållbart val för alla kök.

Vanliga frågor om multihackare

Varför behöver man en multihackare?

En multihackare underlättar inte bara hackandet i köket, det sparar tid också! Med en multihackare kan du finhacka en lök på bara några sekunder, och dessutom slipper risken av att råka skära dig.

För dig som ofta gör pommes kan du skippa pommes frites skäraren och köpa en multiskärare istället. Nästan alla modeller har alternativ för att tärna potatis till perfekta pommesformer.

Hur mycket kostar en multihackare?

En multihackare kostar ungefär 500kr. Det finns såklart både billigare och dyrare modeller än så, men det är en median.

Bästa multihackaren

Hur hittar man den bästa multihackaren?

Det är svårt att hitta den bästa multihackaren. Det finns trots allt otroligt många alternativ där ute! Vi rekommenderar att du först och främst tittar på kundrecensioner. Utifrån de hittar du ganska snabbt en omtyckt modell som antagligen inte gör dig besviken.

Om du mot förmodan inte hittat en lämplig modell från kundrecensioner eller vår multihackare bäst i test lista ska vi hjälpa dig lite till. Här är några av de kriterier som vi tycker är absolut viktigast;

Antal knivdelar

Antal bladalternativ som kommer med multihackaren definierar ganska snabbt hur bra modellen i fråga är. Om den har många delar ger det dig mycket alternativ. Utöver många alternativ bidrar det också till längre hållbarhet. När ett blad blivit slött kan du enkelt byta ut det mot något annat.

Diskmaskinssäker

Det faktum att vissa multiskärare inte är diskmaskinssäkra är otroligt. Allt på multihackaren måste klara av att diskas i maskin. Annars sparar du inte så mycket tid trots allt? Att tvätta skärbrädan och kniven tar ju ungefär lika lång tid som att handdiska multihackaren…

Se till att alla delar är diskmaskinssäkra, inte bara behållaren. Knivbladen är minst lika jobbiga att diska för hand som behållaren.

Material

Det finns inte så många olika alternativ av material på multiskärare. Vi rekommenderar att behållaren är gjord i plast, för enkel hantering. Helst ska resterande delar vara gjorda i rostfritt stål, men det går an om dessa också är gjorda i plast.

Pris

Priset är alltid något att ha i åtanke, vi vet. Därför har vi valt att ha med modeller i alla prisklasser på multihackare bäst i test listan ovan. Om du däremot inte tycker om våra testvinnare – förvänta dig att spendera minst 500kr. Det är ungefär så mycket de kostar, var inte dumsnål och köp en plastmodell för 100kr.

Multihackare test

Hur gjorde vi vårt multihackare test?

Vi började vårt multihackare test med att hitta de populäraste modellerna på marknaden. Vi hittade efter ett tag några modeller som föregående kunder verkade tycka om.

Därefter läste vi på mer ingående om de med hjälp av kundrecensioner och produktbeskrivningar. Utifrån informationen som fanns där skrev vi våra egna recensioner om produkterna.

Slutligen satte vi ihop en multihackare bäst i test lista också. Den gjordes efter att vi rangordnat de olika produkterna efter dess förmågor. Vi jämförde bland annat saker som material, antal delar och hållbarhet.

Källor