Om Oss

Hemmaprylar drivs av Afflink AB.

  • Adress: Frykholmsgatan 11, 28130, Hässleholm
  • Organisationsnummer: 559280-4701

Vi skapade HemmaPrylar med ett enkelt mål – visa de bästa produkterna för hemmet. Vare sig det är en dammsugare eller en limpistol så är vi fast beslutna om att ta fram en testvinnare. Vi försöker självklart också visa våra läsare en testvinnare i respektive priskategori, allas ekonomiska prioriteringar är annorlunda.

Vi är just nu ett team på fyra skribenter som alla jobbar tillsammans, men specificerar sig på olika områden.

Träffa teamet på Hemmaprylar

Nils Abrahamsson
Nils Abrahamsson

Ansvarig för köket
Kevin Sandberg
Kevin Sandberg

Ansvarig för elektronik
Victoria Forsberg

Ansvarig för hemmafix och hälsa
Katarina Ståhl
Katarina Ståhl

Ansvarig för hemmet

Vår gemensamma historia

Vi har alla våra personliga historier, men de är alla sammankopplade i form av denna hemsida. Vi alla har tidigare i våra liv pysslat med något vi verkligen brinner för, men tiden har hunnit ikapp och man har lagt det på hyllan.

Därför valde vi att gå ihop och skapa HemmaPrylar, för att gemensamt kunna täcka alla våra spetsområden under ett och samma tak. Tillsammans är vi starkare mentaliteten!

Våra prestationer

Alla i teamet har såklart individuella prestationer i både karriärs- och privatlivet. Men gemensamt har vi skapat denna sajt, som numera börjar växa sig ganska stor, något vi aldrig trodde från början. Såklart har det varit mycket jobb längst vägen, men det är kul att se det växa fram.

Målet

Målet med Hemmaprylar.se är att på ett så smidigt och användarvänligt sätt som möjligt hitta testvinnare för alla där ute. Vi fokuserar mest på trafik från sökmotorer och vill därför hjälpa bäst vi kan, så fort som möjligt.

I framtiden vill vi täcka alla våra individuella spetsområden till fullo, och skapa en helhetsbild om allt som har med hemmet att göra. Vi har fortfarande en lång väg att gå, och mycket att lära, men en vacker dag!

Hemmet är det viktigaste vi har, en trygg plats man ska spendera en stor del av livet i. Gör det så hemtrevligt som möjligt och skaffa högkvalitativa produkter istället för slit-och-släng! Vi hjälper dig på traven med hjälp av våra produkttester.