đŸ„‡Popcornmaskin bĂ€st i test 2021 – bĂ€sta popcornmaskinen!

Letar du ocksÄ efter popcornmaskin bÀst i test 2021? DÄ har du hittat rÀtt! I denna artikel gÄr vi igenom hur du hittar den absolut bÀsta popcornmaskinen för dig! Att lyxa till hemmakvÀllen med en popcornmaskin Àr nÄgot vi pÄ HemmaPrylar uppskattar, och det tror vi ocksÄ att du dÀr ute gör.

*Denna artikel innehÄller reklam genom annonslÀnkar för webhallen.com & kitchentime.se

Popcornmaskin bÀst i test 2021

1. Great Northern popcornmaskin little bambino

2. Champion Retro popcornmaskin

3. OBH Nordica popcornmaskin big popper

Great Northern popcornmaskin little bambino
Champion Retro popcornmaskin
OBH Nordica popcornmaskin big popper

Prisklass: Premium

Prisklass: Medium

Prisklass: Billig

Great Northern popcornmaskin little bambino recension

great northern popcornmaskin little bambino
Great Northern popcornmaskin little bambino

Vill du ocksĂ„ ha biokĂ€nsla nĂ€r du tittar pĂ„ film hemma? DĂ„ Ă€r Great Northern popcornmaskinen little bambino perfekt för dig! Det Ă€r en hyfsat kompakt popcornmaskin som enkelt gör riktigt bra biopopcorn – utan att behöva gĂ„ pĂ„ bio.

Som du ser pÄ bilden finns den i den klassiskt röda biofÀrgen och svart. Företaget som tillverkar dessa Àr faktiskt det största popcornmaskin-företaget i USA. De vet vad de gör nÀr det kommer till popcornmaskiner och det mÀrktes nÀr vi gjorde detta popcornmaskin test.

Great Northern popcornmaskin little bambino gör 2-3 liter popcorn per anvÀndning, sjÀlvklart kan du lÄta den fortsÀtta poppa efter att du fyllt pÄ med mer popcorn.

Överlag en riktigt bra popcornmaskin för dig som vill ha biopopcorn pĂ„ hemmaplan. Rekommenderas mycket varmt frĂ„n oss pĂ„ HemmaPrylar och tar första pris i vĂ„r popcornmaskin bĂ€st i test 2021 lista!

Champion retro popcornmaskin recension

champion retro popcornmaskin
Champion Retro popcornmaskin

Även denna popcornmaskin kommer i bĂ„de klassisk röd bio-fĂ€rg, och svart. Med sin retrolook och kompakthet Ă€r detta absolut en av de bĂ€sta popcornmaskinerna pĂ„ marknaden idag. Den Ă€r dessutom nĂ€stan dubbelt sĂ„ billig som Great Northern popcornmaskinen.

I grytan fyller du pÄ smör, olja och majs, efter bara nÄgra minuter börjar sedan popcornmaskinen fyllas med smöriga biopopcorn! BehÄllaren gör att popcornen i maskinen hÄlls varma medan du slappar pÄ soffan och kollar pÄ film.

Det vi gillade lite extra var luckan pÄ framsidan som gör det enklare att ta ut popcornen, och att popcornmaskinen Àr enkel att rengöra.

Överlag Ă€r Champion retro popcornmaskinen en av de bĂ€sta. Kommer in i medelprisklassen och Ă€r definitivt en vĂ€rdig andra plats pĂ„ denna popcornmaskin bĂ€st i test lista.

OBH Nordica popcornmaskin big popper recension

OBH nordica popcornmaskin big popper
OBH Nordica popcornmaskin big popper

Denna OBH Nordica popcornmaskin big popper vinner bÀsta popcornmaskin i den billiga prisklassen. Det Àr absolut en bÄde bra, och billig popcornmaskin som dessutom passar att ha i ett skÄp nÀr den inte anvÀnds.

Enklare Àn med OBH Nordica popcornmaskinen blir det inte! Perfekta popcorn pÄ bara nÄgra minuter och kan poppa 4,5L popcorn Ät gÄngen.

Överlag en riktigt bra popcornmaskin till riktigt överkomligt pris. För dig som inte söker efter en snygg popcornmaskin Ă€r detta absolut det bĂ€sta alternativet.

Vanliga frÄgor nÀr du ska hitta bÀsta popcornmaskinen 2021

Vi vet att det kan komma upp en del frÄgor nÀr man ska hitta den absolut bÀsta popcornmaskinen 2021. DÀrför har vi först och frÀmst satt ihop vÄr popcornmaskin bÀst i test 2021 lista ovan. Nedan hittar du ocksÄ lite svar till de vanligaste frÄgorna kring popcornmaskiner.

Kriterier för popcornmaskin bÀst i test 2021?

Ja, det finns en del kriterier att kolla pÄ nÀr du ska hitta popcornmaskin bÀst i test 2021. HÀr Àr nÄgra av de:

Kapaciteten

En viktig faktor att tÀnka pÄ nÀr du köper en popcornmaskin Àr kapaciteten. Leta efter en maskin som har kapacitet att producera tillrÀckligt med popcorn för hela familjen. Om du köper en professionell maskin för ditt företag eller evenemang, se till att du köper en kommersiell maskin med hög kapacitet, helst 3,5dl eller mer sÄ att du aldrig fÄr slut pÄ popcorn.

Material

Leta efter en högkvalitativ maskin med en kraftig utsida gjord i stÄl för extra hÄllbarhet. En maskin med ett yttre av plast kan vara billig och kan se ut som en bra popcornmaskin, men maskinens livslÀngd kommer att pÄverkas drastiskt pÄ lÄng sikt.

Köp en popcornmaskin med högkvalitativt glas. Detta gör maskinen rep-tÄlig och lÀttare att rengöra.

Effektivitet

Om du planerar hemmafester eller har en stor familj dÀr du behöver göra stora satser popcorn Ät gÄngen, övervÀg att köpa en modell med 640 watt (eller mer). Det Àr ocksÄ viktigt att köpa en popcornmaskin med minst 50 watt för att sÀkerstÀlla att dina popcorn förblir varma och frÀscha timmar efter du poppat de.

Ska du bara ha den hemma till dig sjÀlv spelar det inte lika mycket roll, men det kan ÀndÄ vara kul att ha en popcornmaskin som gör flera liter popcorn pÄ bara nÄgra minuter.

Effektivitet och hastighet

Kvaliteten pÄ dina popcorn kommer att förÀndras enormt beroende pÄ vilken maskin du anvÀnt. En maskin med snabb tillagning Àr mycket tillfredsstÀllande. Det sista du behöver Àr att dina gÀster lÀmnar efter de tröttnat pÄ att vÀnta.

Kostnaden

NÀr du köper en bra popcornmaskin bör du övervÀga bÄde inköpspriset och driftkostnaderna. Om du har en budget, kolla in flera nÀtbutiker eller jÀmför dess priser. För att underlÀtta den processen har vi skrivit denna bÀsta popcornmaskin 2021 lista, lÀs den ovan för att hitta det bÀsta alternativet!

Hitta en maskin med de viktigaste funktionerna och tillbehören som du inte kan klara dig utan. Kom ihÄg att en billig popcornmaskin sparar pengar, men en högkvalitativ maskin med lÀgre driftskostnader ger dig mer för pengarna.

BehÄllaren

Bra behÄllare Àr vanligtvis gjorda i rostfritt stÄl, och vissa har en non-stick-belÀggning som Àr lÀtt att rengöra.

Men vad Àr behÄllaren? Det Àr stÀllet dÀr varm luft, olja och popcorn möts. En blandningsarm blandar dÀrefter dessa tre ingredienser för en jÀmn tillagning. Beroende pÄ modell kan det hÀnda att du ocksÄ har ett genomskinligt lock med innerbelysning dÀr du kan se poppandet ske.

Popcornmaskinens kraft

De bÀsta popcornmaskinerna har inte bara hög effekt, utan kommer att anvÀnda den kraften för att poppa popcornen riktigt snabbt. Mindre maskiner varierar frÄn 70 till 600 watt, medan större maskiner (som du ser pÄ bio) kan nÄ upp till 1200 watt. Ju högre effekt desto snabbare gÄr det att poppa popcornen.

Popcornmaskinens kvalitet

NÀr man pratar om tillverkningskvalitet pÄ popcornmaskiner mÄste man tÀnka pÄ förhÄllandet mellan pris och prestanda. En dyrare popcornmaskin Àr inte nödvÀndigtvis den bÀsta popcornmaskinen för just dig.

En lÀttanvÀnd popcornmaskin Àr av högsta prioritet. För att hitta detta finns det nÄgra referenser, till exempel ett avtagbart lock. Den bör ocksÄ ha en blandare för att begrÀnsa fettet pÄ popcornen, en enkel pÄ- och av-knapp och vara lÀtt att rengöra.

Möjligheten att smaksÀtta popcornen

Du kan göra godare popcorn genom att vÀlja en popcornmaskin som lÄter dig lÀgga till kryddor. Det finns ocksÄ maskiner som Àr utformade för att producera popcorn med en perfekt balans mellan söta och salta smaker.

Popcornmaskinens design

Det finns popcornmaskiner i retrodesign som imiterar biomodellernas form. Du hittar de ofta i röd fÀrg med en behÄllare och blandare som garanterar bra poppande och blandning av olja och kryddor.

Du kan ocksÄ hitta mer moderna och multifunktionella modeller som Àr mer redskap Àn apparater som dekorerar ditt kök. Letar du efter fler köksredskap? Kolla in bakmaskin bÀst i test

Men oavsett om det Àr retrostil eller mer modern design, Àr det viktiga att du fÄr varma och krispiga popcorn som gör att du vill ordna filmkvÀllar.

Var köper man den bÀsta popcornmaskinen?

Du behöver inte gÄ pÄ bio för att njuta av popcorn pÄ bionivÄ. De bÀsta popcornmaskinerna kan erbjuda högkvalitativa popcorn i ditt eget hem. För att hitta de bÀsta popcornmaskinerna tittade vi pÄ tusentals recensioner online och lyssnade pÄ vad riktiga kunder hade att sÀga.

VÄra tre topprankade popcornmaskiner har fÄtt beröm för deras anvÀndarvÀnlighet, praktiska funktioner och förmÄgan att laga fÀrska och smakrika popcorn.

Hur mycket popcorn bör man göra i taget?

Kommer dina drömmars popcornmaskin att leverera en eller tio personer? Är detta för personligt bruk eller Ă€r planen att vara vĂ€rd för en episk filmkvĂ€ll med massor av kompisar? HĂ„ll koll pĂ„ den maximala belastningsstatistiken om du funderar pĂ„ att mata en stor grupp med din popcornmaskin.

Kan man göra nyttiga popcorn?

Popcorn i sig Àr ganska nyttiga om man jÀmför med andra snacks. Om du bara skippar oljan och smöret sÄ innehÄller popcorn till stor del bara luft!

Hur gjorde vi vÄrt popcornmaskin test?

För att göra vÄrt popcornmaskin test tog vi en titt pÄ utbudet. DÀrefter valde vi ut nÄgra fÄ modeller som fÄtt bÀst kundbetyg. Vi snöade in oss pÄ dessa popcornmaskiner och lÀste pÄ mer om de.

Med hjÀlp av information frÄn kundrecensioner och produktbeskrivningar skrev vi sedan ihop vÄra egna recensioner om popcornmaskinerna.

Slutligen jÀmförde vi de olika modellernas priser, kvalité, hÄllbarhet, material och funktionalitet för att ranka de i vÄr topplista.

popcornmaskin test

Gör ditt eget popcornmaskin test

Eftersom popcornmaskiner Ă€r enfunktionsverktyg Ă€r testmetoderna enkla – man poppar fyra satser popcorn med varje enhet, tvĂ„ med vegetabilisk olja och tvĂ„ utan. För de som inte Ă€r kompatibla med olja eller alternativt behöver olja för att anvĂ€ndas sĂ€kert, kan du bara göra tvĂ„ satser.

Följ alla manuella anvisningar angĂ„ende tid och temperatur, och anvĂ€nd samma mĂ€ngd kĂ€rnor (1dl) för varje sats. Efter att popcornen poppat, utvĂ€rdera resultatet och notera dess struktur och smak. Kolla ocksĂ„ antalet kĂ€rnor som lĂ€mnas “o-poppade”. TillsĂ€tt salt i en sats per modell för att se hur det förĂ€ndrar resultatet.

För att underlÀtta testandet och inte brÀnna fingrarna i processen rekommenderar vi en grytvante.

Notera ocksÄ hur svÄr produkten Àr att anvÀnda, rengöra, hur lÄng tid det tog att göra popcornen och om resultaten var konsekvent. Dessa faktorer Àr sÄklart ofta beroende pÄ vilken typ av produkt som anvÀnds.

Viktigt: att slÀcka fett Àr svÄrt, lÀs denna guide!

KĂ€llor