đŸ„‡Varmluftsborste bĂ€st i test 2021 – bĂ€sta varmluftsborsten!

Letar du ocksÄ efter varmluftsborste bÀst i test 2021? DÄ har du hittat rÀtt! I denna artikel hjÀlper vi dig hitta den absolut bÀsta varmluftsborsten för dig. I slutet av artikeln gÄr vi ocksÄ igenom en köpguide för varmluftsborstar och besvarar lite vanliga frÄgor om de.

*Denna artikel innehÄller reklam genom annonslÀnkar för kjell.com & ahlens.se

Varmluftsborste bÀst i test 2021

1. Remington AS8606 Curl & Straight roterande varmluftsborste

2. Remington Keratin Protect vÀrmeborste

3. Remington AS404 varmluftsborste

Remington AS8606 Curl & Straight roterande varmluftsborste
Remington Keratin Protect vÀrmeborste
Remington AS404 varmluftsborste

Prisklass: Premium

Prisklass: Medium

Prisklass: Billig

Remington AS8606 Curl & Straight roterande varmluftsborste recension

Remington AS8606 Curl & Straight roterande varmluftsborste
Remington AS8606 Curl & Straight roterande varmluftsborste

Denna Remington AS8606 Curl & Straight roterande varmluftsborste gör det vÀldigt enkelt att bÄde locka och platta med varmluft. Vi utser denna modell till varmluftsborste bÀst i test 2021.

Remington AS8606 Curl & Straight roterande varmluftsborte roterar med 800W effekt som lÄter dig platta eller locka hÄret samtidigt som det torkas. Den kommer med varmluftstÄngne, varmluftsborsten och en paddelborste. Borsten kan roteras Ät bÄda hÄllen för en Ànnu smidigare anvÀndning. NÄgot vi pÄ HemmaPrylar uppskattade mycket nÀr vi utförde vÄrt varmluftsborste test.

Du kan anvÀnda den i 2 vÀrme- och hastighetslÀgen och Àven med kalluft.

Borsten vinner vÄrt varmluftsborste test med hÀstlÀngder, och förvÄnandsvÀrt Àr det ocksÄ hyfsat billigt!

Remington Keratin Protect vÀrmeborste recension

remington keratin protect vÀrmeborste
Remington Keratin Protect vÀrmeborste

Denna Remington Keratin Protect Àr en av de absolut bÀsta vÀrmeborstarna. Med den kan du enkelt leka med volymen och texturen av hÄret och varmluftsborsten tillÄter i princip allt! Korkskruvar, vÄgigt, uppsatt hÄr, lÀtta lockar, ja i princip allt du vill!

TyvÀrr Àr denna vÀrmeborste bara för att locka hÄret, du kan inte gÄ frÄn lockigt till platt.

Remington Keratin Protect vÀrmeborsten gör att den kemiska belÀggningen pÄ borsten överförs till ditt hÄr vid anvÀndning. Det ger ditt hÄr nÀring och glans samtidigt som du stylar det!

UppvÀrmningstiden pÄ den hÀr varmluftsborsten Àr bara 30 sekunder och har flera instÀllningar för att fÄ den perfekta vÀrmen för just ditt hÄr! NÀr den blivit varm kan du enkelt bygga volym och fÄ riktigt fina lockar. För dig som nojar mycket har den ocksÄ en inbyggd automatisk avstÀngning.

Överlag en riktigt bra varmluftsborste som vi pĂ„ HemmaPrylar.se rekommenderar varmt!

Remington AS404 varmluftsborste recension

Remington AS404 varmluftsborste
Remington AS404 varmluftsborste

Remington AS404 varmluftsborsten passar in i kategorin “billig varmluftsborste” – men ger dig Ă€ndĂ„ det du vill ha! Kanske inte alla funktioner som de andra borstarna pĂ„ denna varmluftsborste bĂ€st i test 2021 lista har, men den fyller Ă€ndĂ„ sin funktion.

Varmluftsborsten stylar och torkar hÄret samtidigt. Dessutom har Remington AS404 varmluftsborsten tvÄ vÀrmenivÄer. I förpackningen kommer ocksÄ tvÄ borshuvuden som gör olika typer av lockar.

Överlag en bĂ„de bra och billig varmluftsborste för dig med lite mindre budget.

Vanliga frÄgor nÀr du ska hitta bÀsta varmluftsborsten 2021

Att hitta den absolut bÀsta varmluftsborsten 2021 kan vara svÄrt, vi vet! DÀrför har vi först satt ihop vÄr varmluftsborste bÀst i test 2021 lista ovan. Nu ska vi ocksÄ besvara lite vanliga frÄgor gÀllande varmluftsborstar. DÀr emellan hittar du ocksÄ en kort köpguide över vad du ska ha koll pÄ innan du köper bÀsta vÀrmeborsten.

Skadar varmluftsborstar hÄret?

Varmluftsborstar skadar inte sÄ lÀnge de inte anvÀnds pÄ hög vÀrme allt för ofta. Kör helst en lÀgre vÀrme-instÀllning sÄ hÄller du ditt hÄr sÀkert vid frekvent anvÀndning.

Hur rengör man en varmluftsborste?

Att rengöra en varmluftsborste Àr enkelt. AnvÀnd bara en varm och vÄt handduk och torka av den. Ta sÄklart bort allt hÄr som fastnat mer regelbundet.

Är vĂ€rmeluftsborstar bĂ€ttre Ă€n plattĂ„ngar?

Det finns nÄgra fördelar med varmluftsborstar framför plattÄngar: de lÀgre temperaturerna ger mindre risk för hÄrskador, de gör det lÀttare att bygga upp volym och de ger glans nÀr de gÄr. De torkar ocksÄ hÄret samtidigt som de stylas, vilket kompenserar för att de inte Àr lika snabba i stylingen.

Kan jag anvÀnda varmluftsborste till kort hÄr?

Vissa modeller gÄr att anvÀnda till kort hÄr, men de allra flesta Àr tyvÀrr inte det.

Hur anvÀnder man en varmluftsborste?

SÄ hÀr anvÀnder du en varmluftsborste:

  • TvĂ€tta och balsamera hĂ„ret som normalt.
  • Handdukstorka det, sĂ„ att hĂ„ret fortfarande Ă€r fuktigt.
  • Applicera din favorit stylingprodukt.
  • Klipp ut hĂ„ret och klipp bort varje omrĂ„de.
  • SĂ€tt pĂ„ varmluftsborsten. Det vĂ€rms upp direkt – ingen vĂ€ntan!
  • Rulla ut den första delen av hĂ„ret frĂ„n baksidan av huvudet och borsta. hĂ„ret med varmluftsborsten. Eller linda hĂ„ret runt borsten och flytta borsten lĂ€ngs hĂ„ret tills det Ă€r torrt.
  • Du bör ha en voluminös hĂ„rdel med mycket “kropp” i sig.
  • FĂ€st hĂ„ret för att maximera volymen tills du Ă€r klar med hela huvudet.

För endast torrhÄrborstar, följ stegen ovan men se till att hÄret Àr helt torrt innan du stylar det.

Saker att leta efter i bÀsta varmluftsborstarna

Som jag nÀmnde tidigare finns mÄnga olika modeller pÄ marknaden idag. En varmluftsborste har vunnit vild popularitet eftersom den Àr otroligt bekvÀm att anvÀnda. Medan du torkar hÄret kan du vrida Àndarna, rÀta ut lÄs och fÄ dina trÄdar att se glÀnsande och friska ut.

Förresten kan du hitta en avancerad roterande varmluftsborste som vÀnder i bÄda riktningar. PÄ sÄ sÀtt kan du hÄlla hÀnderna i valfri vinkel medan du stylar hÄret.

Olika typer av varmluftsborstar

De allra flesta produkterna Àr hÄrtorkar som krullar hÄret och inte roterar. Det betyder att du mÄste göra allt arbete pÄ egen hand. Detta Àr inte sÀrskilt bekvÀmt men okvalificerade anvÀndare tycker att detta alternativ Àr sÀkert. Ätminstone kommer ditt hÄr inte att trassla av misstag.

Paddla heta borstar Àr inte sÄ utbredda eftersom de inte kommer att krulla hÄret ens lite. Men om du har rakt hÄr och inte vill spendera mycket tid framför spegeln, bör du vÀlja en.

Ett annat intressant alternativ Àr en varmluftsborste med stylingfÀsten. Kombinationssatser kan innehÄlla flera runda borstar, fÀsten för pin-point styling och koncentratorer.

Material

Moderna tillverkare föredrar antistatiska keramiska eller turmalina tÀnder och vÀrmeelement. Dessa material leder fritt vÀrme men brÀnner inte hÄr. Dessutom dödar negativ jonutslÀpp bakterier och ger glansig, hÀlsosam glans. Vill du ha hÀlsom glans Àven pÄ fötterna? Kolla in fotbad bÀst i test!

Vissa varmluftsborstar har billigare aluminiumfat som vÀrms upp snabbt men kan vara skadliga för hÄret!

Fördelar med varmluftsborstar?

Först och frÀmst skapades en varmluftsborste för att ersÀtta bÄde hÄrtorkar och hÄrborstar av trÀ. Nu, i stÀllet för att hÄlla enheterna i bÄda hÀnderna, kan en kvinna anvÀnda en lÀtt enhet som torkar och krullar (eller rÀtar ut) hÄr samtidigt.
Som ett resultat fÄr du perfekt glÀnsande hÄr utan mycket anstrÀngning. Om du lÀser recensioner av uppvÀrmda borstar och tittar pÄ handledning kommer du att inse att varmluftsborstar möjliggör skapandet av mer komplicerade frisyrer, sÄ de Àr praktiska för mer Àn daglig anvÀndning.

Oftast har statiska och roterande borstar tvÄ vÀrmeinstÀllningar och en cool instÀllning. Detta rÀcker för att snabbt torka hÄr och uppnÄ önskat stylingsresultat. Valet av en varmborst styler beror pÄ vad du vill göra med ditt hÄr. LÄnghÄriga kvinnor som Àlskar lockiga lÄs och lÀtt vÀnda Àndar bör vÀlja modeller med stora, runda, roterande borstar.

Om du behöver helt rakt hÄr kan en platt kudde vara en mer lÀmplig lösning. TyvÀrr Àr en rund borstork hÄrtork för kvinnor med kort hÄr. Men mindre runda borstar kan torka och forma hÄr nÀrmare rötterna.

Vilka material Àr vÀrmeborstar gjorda av?

De allra flesta moderna uppvÀrmda curlingborstar har keramiska eller turmalinfat. Detta Àr det sÀkraste alternativet eftersom sÄdana material vÀrms upp snabbt men inte skadar hÄrets yta och struktur.

Som ett resultat fÄr du ett snyggare, mer naturligt utseende utan torkade delade Àndar. Tunnor av jÀrn och aluminium verkar vara lite förÄldrade och mer skadliga för naturligt hÄr.
De flesta rÀtborstar har ett plasthandtag men de skiljer sig fortfarande; vissa överhettas inte och brÀnner hÀnderna, medan plast av lÄg kvalitet kan bli för varmt eller till och med smÀlta. LÀs recensioner noggrant innan du fattar ditt slutgiltiga beslut.

UppvÀrmda borstar har vanligtvis tunna borstar av plast eller nylon. Var uppmÀrksam pÄ deras lÀngd; korta borstar böjer sig och deformeras mindre men passar bÀttre för kort och tunt hÄr. LÄnga borstar möjliggör styling av lÄngt, tjockt hÄr, men du behöver ett plastskydd för att skydda dem, speciellt om du tar med dig borsten nÀr du reser.

Vad Àr skillnaden pÄ en vanlig hÄrfön och en vÀrmeborste?

Vanliga hÄrtorkar kan anvÀndas för att blÄsa vÄtt hÄr men du mÄste hÄlla torken i ena handen och hÄlla en borste i den andra. Det Àr obekvÀmt och enheten kan vara tung och göra armarna trötta. En uppvÀrmd borste torkar hÄret medan du kammar det. De flesta enheter har dock ett ganska svagt luftflöde, sÄ de Àr optimala för touch-ups och 80-90% torrt hÄr.

UppvÀrmda borstar Àr mer lÀmpliga för tjockt, medelstort hÄr. Om ditt hÄr Àr kort kan det inte fatta lÄset nÀra rötterna. Dessutom tenderar lÄngt hÄr att trassla; mÄnga okvalificerade anvÀndare lÀmnar negativa recensioner av rotationsluftborstar med foton av sina inneslutna lÄs, som de var tvungna att klippa ut.

De med tunt hÄr bör vÀlja en borste noggrant eftersom fina borstar kan trassla och skada hÄret. Modeller med tjocka plasttÀnder istÀllet för borst kan vara mer optimala.

Oavsett vilken typ av hÄr du har, rekommenderas att du applicerar ett vÀrmeskyddsmedel eller speciell olja för att förhindra brÀnnande, torrhet och förstörelse av hÄrstrukturen. Du kan spara tid genom att köpa en mikrokonditioneringsborste.

Är varmluftsborstar dĂ„ligt för hĂ„ret?

Naturligtvis kan alla stylingsverktyg skada hÄret om det inte appliceras ordentligt. Men om du anvÀnder en varmluftsborste enligt instruktionerna behöver du inte oroa dig. Var noga med att vÀlja rÀtt temperatur för din hÄrtyp och anvÀnd alltid nÄgon form av vÀrmeskydd före styling (spray, olja etc.).

Försök ocksÄ att inte anvÀnda borsten för mycket. Annars kan du fÄ delade Àndar, brÀnt eller trÄkigt hÄr. Jag tycker inte att det Àr en bra idé att anvÀnda en varmluftsborste varje dag, men du kan definitivt utforma dina lÄs med det 2-3 gÄnger i veckan.

Var noga med att vÀlja rÀtt temperatur för din hÄrtyp och anvÀnd alltid nÄgon form av vÀrmeskydd före styling (spray, olja etc.). Försök ocksÄ att inte anvÀnda borsten för mycket. Annars kan du fÄ delade Àndar, brÀnt eller trÄkigt hÄr. Jag tycker inte att det Àr en bra idé att anvÀnda en varmluftsborste varje dag, men du kan definitivt utforma dina lÄs med det 2-3 gÄnger i veckan.

Varmluftsborstar anses vara sÀkrare Àn locktÄngar eftersom de inte hÄller hÄret mellan uppvÀrmda plattor utan formar det genom att blÄsa varm luft. Ytan pÄ en sÄdan borste Àr vanligtvis belagd i keramik, och detta material Àr inte bara sÀkert för hÄr utan gör det ocksÄ slÀtt och silkeslen. För att fÄ ett bÀttre utseende rekommenderar jag dig att vÀlja ett bra fuktgivande schampo och anvÀnda arganolja eller hÄrvax efter styling.

Vissa nya tekniker som varmluftsborstar anvÀnder kan ocksÄ göra ditt hÄr friskare. En joniserande funktion Àr till exempel en stor prestation för moderna tillverkare. Joniska borstar lÄser in fukt sÄ att hÄret inte blir uttorkat efter styling. En sÄdan apparat ger dig silkeslen och slÀt hÄr som ser ut som du vill att den ska vara.

För dig med fint, sprött eller fÀrgat hÄr kan ocksÄ anvÀnda en varmluftsborste utan att oroa sig för att skada deras lÄs. SÄ lÀnge du anvÀnder det ordentligt finns det ingen risk att skada hÄret.

Hur vÀljer man varmluftsborste bÀst i test 2021?

En kvinnas hĂ„r Ă€r hennes krona. Oavsett om du ser en kvinnas frisyr under den ljusa strĂ„lkastaren eller dess silhuett, hĂ„ller den alltid en mans ögon lĂ„sta och hans hjĂ€rta pumpar med varje rörelse nĂ€r lĂ„sarna studsar rytmiskt lĂ€ngs en imaginĂ€r röd matta. Detta Ă€r en av livets nöjen, vĂ€rldens “nionde” under som skulpteras av enkla verktyg som finns i en kvinnas byrĂ„. Mallet och mejseln som anvĂ€ndes för att skapa fantastiska mĂ€sterverk kan jĂ€mföras med hĂ„rtork och borste.

Vi har kommit till en tid dÀr tekniken har kombinerat fördelarna med en hÄrtork och en stylingborste för att göra varje kvinna Ànnu mer kreativ och förvÄnansvÀrt vacker. Men inte alla luftborstar Àr lika. Det hÀr Àr nÄgra viktiga faktorer som du mÄste vara uppmÀrksam pÄ om du letar efter en varmluftsborste bÀst i test 2021.

NÀr du köper bÀsta varmluftsborste mÄste du övervÀga nÄgra saker:

Roterande kontra icke-roterande borstar

Med en roterande varmluftsborste snurrar sjÀlva borsten. Dessa borstar tenderar att producera mer professionella resultat, men kan vara svÄrare att fÄ tag pÄ i början. Om du tittar pÄ vÄr varmluftsborste bÀst i test 2021 lista sÄ ser du att #1 pÄ listan Àr en roterande varmluftsborste.

Icke-roterande borstar Àr helt enkelt runda borstar som du roterar för hand nÀr du formar. De Àr lÀttare att komma igÄng med, men kan vara mer arbete pÄ lÄng sikt. Dessutom Àr dessa modeller betydligt billigare.

Storlek pÄ stÄngen

Graden av lockar kommer alltid att bero pÄ diametern pÄ stylingcylindern eller stÄngen. Om du letar efter den enklaste guiden för att vÀlja rÀtt varmluftsborste för en viss grad av krullning, kommer den tunnaste varmluftsborsten att ge mer invecklade lockar. De med starkare fat kommer att producera mindre lockar.

Å andra sidan Ă€r den bĂ€sta varmluftsborsten för att skapa mest kropp och lyft de varmluftsborstar som har kraftiga tunnor. SĂ„, om du vill ha en slags frisyr frĂ„n Shirley Temple, vĂ€lj en varmluftsborste som Ă€r en tum i diameter eller mindre. Om du vill ha bra volym som Dolly Partons och resten av folket i Texas, vĂ€lj en varmluftborste med ett 5cm storlek.

Om du ska vÀlja en varmluftsborste med en stÄng som Àr 5cm i diameter, bör ditt hÄr vara Ätminstone axellÀngd eller lÀngre för att det ska vara till nytta. Om ditt hÄr inte nÄr dina axlar, vÀlj istÀllet en varmluftsborste som Àr cirka 3cm i diameter.

Borsthuvud

En varmluftsborste med brett mellanrum och lÀngre borste kommer att vara bra för lÄnga frisyrer och tjocka hÄrstrukturer. Borstar med korta och fina borstar blir bÀttre för kortare frisyrer.

NÀr det gÀller borsthuvud, var försiktig nÀr du vÀljer en produkt vars borste, sÀrskilt spetsarna, vÀrms upp. Det finns en viss produkt pÄ marknaden som faktiskt inte kan ta sin egen vÀrme och smÀlter sina egna borste. Detta starka uttalande gÀller Jilbere Hot Air Brush.

InstÀllningar

Folk som Àr vÀl insatta och erfarna inom hÄrlockning kan dra nytta av flexibiliteten hos en varmluftsborste med varierande vÀrmeinstÀllningar. Den skickliga konstnÀren kan experimentera med olika instÀllningar för att producera en distinkt unik krull och stil som kommer att vara mer Àn tillfredsstÀllande.

Å andra sidan kommer nĂ„gon som inte Ă€r sĂ„ van med processen och bara vill ha de bĂ€sta lockarna, dra nytta av bekvĂ€mligheten och sĂ€kerheten med förinstĂ€llda instĂ€llningar. Medan experiment pĂ„ varaktighet och termiska instĂ€llningar kan ge kreativa resultat kan det ocksĂ„ ge hĂ„r- och hĂ„rbottenskador. VĂ„rt hĂ„r och hĂ„rbotten Ă€r mycket kĂ€nsliga vĂ€vnader och för det mesta Ă€r det bĂ€st att bara följa de standardinstĂ€llningar som finns i ansedda vĂ€rmeborstar.

BekvÀmlighet

Om du gillar att krulla hÄret vÀljer du en manuell varmluftborste som du kan vrida och vrida Ät vilken riktning du vill för en specifik krulleffekt. Om du Àr en som vill ha det snabbaste och mest bekvÀma verktyget för att producera, inte riktigt lockar, men sexiga vÄgor pÄ dina lÄnga lÄs, vÀlj en roterande varmluftsborste sÄ att du enkelt kan spola och rulle hÄret om och om igen för att producera varaktiga vÄgor och studsa.

Om du vill ha den snabbaste och mest bekvĂ€ma vĂ€rmeborsten som kan producera invecklade lockar pĂ„ kortast möjliga tid, vĂ€lj en modell som anvĂ€nder en mekaniserad “krullare” som snurrar och spolar hĂ„ret ett litet segment Ă„t gĂ„ngen för att producera mycket invecklade spiralkrullar.

Pris

Priserna pÄ varmluftsborstar varierar alltid. Den viktigaste faktorn som kommer att pÄverka priset Àr de funktioner och bekvÀmligheter som följer med den bÀsta varmluftsborsten. En manuell stylingborste för varmluft kommer alltid att vara billigare Àn en roterande varmluftsborste. Valet pÄ vad du ska köpa beror verkligen pÄ frisyren. Folk som har mycket tid och tÄlamod kan arbeta med en manuell borste. För dig som alltid Àr pÄ vift föredrar antagligen en roterande varmluftsborste.

LĂ€tt att ta med

Storleken pÄ varmluftsborsten Àr ocksÄ en mycket viktig faktor nÀr en kvinna Àr en frekvent resenÀr. Mer Àn nÄgonsin behöver den moderna kvinnan sina stylingverktyg pÄ affÀrsresor och lugna semestrar. De större mer sofistikerade och praktiska varmluftsborstarna kommer förmodligen att ha svÄrt att montera i ett lÀtt bagage. Det enda alternativet Àr att den praktiska kvinnan har bÄde den skrymmande praktiska varmluftborsttorkaren för hemmabruk och den smala och snygga varmluftstylingborsten att ta med var som helst.

Material

Varmluftsborstar av högre kvalitet kommer att tillverkas av material som keramik, turmalin eller titan. Dessa kommer att klara tidens test och kommer att vara mer skonsamma mot ditt hÄr ocksÄ.

Billiga vÀrmeborstar kommer att tillverkas av plast och andra billiga material.

Borsten kan ocksÄ vara en mÀngd olika material. I de högsta modellerna Àr borsten vanligtvis keramiska, sÄ inte bara blÄser varm luft igenom, borsten vÀrms ocksÄ upp för att hjÀlpa till med att styla hÄret.

I andra modeller Àr borsten gjorda av trÄd och vissa liknar Àven borsten du hittar pÄ en hÄrborste.

Funktioner

Vissa varmluftsborstar har ytterligare funktioner, som borstar i olika storlekar eller vÀrmekoncentratorer för att sÀtta krullar.

Om du reser ofta vill du leta efter en modell med dubbla spÀnningar sÄ att den kan anvÀndas över hela vÀrlden utan risk för att enheten skadas.