Yoghurtbägare

1. Bäst i test – Mepal Ellipse Mini yoghurtbägare recension

Mepal Ellipse Mini yoghurtbägare

Mepal Ellipse yoghurtbägare Mini utmärker sig som en mycket praktisk och funktionell yoghurtbägare, idealisk för att förvara och transportera sallad, yoghurt och liknande måltider.

Med sin kapacitet på 300 ml och en 120 ml toppbehållare för tillbehör som müsli eller dressing, erbjuder denna modell en perfekt lösning för personer på språng.

Yoghurtbägaren imponerar med sin 100% täthet, vilket garanterar att inget läcker ut och skapar röra i väskan eller ryggsäcken. Det är också mycket användarvänligt att produkten är lämplig för både mikrovågsugn och diskmaskin, vilket underlättar uppvärmning och rengöring.

Mepal Ellipse är särskilt lämplig för barns mellanmål, eftersom storleken är perfekt anpassad för mindre portioner. Denna yoghurtbägare gör det enkelt att erbjuda näringsrika och välsmakande mellanmål för de små, samtidigt som produkten är bekväm att bära med sig.

Sammanfattningsvis är Mepal Ellipse lunchbägare Mini en fantastisk produkt för att förvara och transportera mellanmål på ett säkert och stilfullt sätt. Den smarta designen, användarvänligheten och de praktiska funktionerna gör modellen till ett utmärkt val för både vuxna och barn.

2. Med skedhållare – KitchPro yoghurtbägare recension

KitchPro yoghurtbägare

KitchPro Yoghurtbägare imponerar med sin praktiska och miljövänliga design som förenklar mellanmålsupplevelsen. Produkten är en allt-i-ett-lösning som inkluderar en yoghurtbägare, en behållare för müsli och en medföljande sked, vilket gör mellanmålet smidigt att ta med och enkelt att äta.

Modellen erbjuder en kostnadseffektiv och miljömedveten lösning jämfört med att köpa färdigförpackad mat, eftersom yoghurtbägaren kan användas flera gånger. Bägaren gör också att användaren har mellanmålet nära till hands, vilket underlättar när hungern plötsligt dyker upp.

KitchPro Yoghurtbägare ger användaren möjlighet att välja mellan en rad olika mellanmål. Klassiska kombinationer som yoghurt och müsli passar utmärkt, och müslin håller sig krispig i behållaren. Men det finns även möjlighet att prova andra smakkombinationer, som frukt med chokladsås eller köttbullar med ketchup.

Lite kort fakta om denna yoghurtbägare inkluderar dess greppvänliga design och BPA-fria plastkonstruktion. Den är 16 cm hög och 8 cm i diameter, med en bägare som rymmer 3 dl och ett lock som rymmer ytterligare 1 dl. Den 13 cm långa skeden är ett välkommet tillskott som bidrar till produktens övergripande användarvänlighet.

3. Miljövänlig – Sistema Renew yoghurtbägare recension

Sistema Renew yoghurtbägare

Sistema Renew yoghurtbägare är en innovativ och miljövänlig produkt som erbjuder en praktisk lösning för att förvara och transportera din yoghurt och tillbehör. Modellen är utformad med två smarta fack som håller maten åtskild fram till konsumtion, vilket bevarar rätt konsistens och smak.

Bägaren levereras med en multifunktionell “spork” – en kombination av gaffel och sked – som förvaras i locket, vilket sparar utrymme och minskar risken för att den glöms bort.

Yoghurtbägaren är anpassad för användning i frys, mikrovågsugn (utan lock) och diskmaskin (övre korg), vilket underlättar förberedelser, uppvärmning och rengöring.

Tillverkad av återvunnen plast som är fri från både BPA och ftalater, bidrar produkten till en hållbar livsstil. Med en volym på 515 ml och dimensionerna 9 cm i längd, 9,5 cm i bredd och 12,8 cm i höjd, är den både rymlig och kompakt.

Kunden kan välja mellan en blå eller grön bägare, men man kan även slumpvist beställa en bägare och ovetande få en av de två färgerna.

Köpguide för yoghurtbägare 2024

Letar du också efter yoghurtbägare bäst i test 2024? Då har du kommit till rätt ställe! I denna artikeln visar vi dig den bästa yoghurtbägaren för dina behov. I slutet av artikeln hittar du även lite svar på vanliga frågor om bägare.

En yoghurtbägare har vi precis upptäckt vara en grym uppfinning! Man kan enkelt bära med sig ett mellanmål – eller som jag själv, en lunch. Dessutom är det inget som stoppar dig från att ha i annat än yoghurt i bägaren.

Du kan förstås ha med dig färska frukter, nötter eller annat som du inte vill stoppa i matlådan. Ett tips är att fylla flera lager med gott, till exempel olika yoghurtsmaker och müsli.

Vanliga frågor om yoghurtbägare

Vad använder man en yoghurtbägare till?

En yoghurtbägare används för att flingorna inte ska bli soggiga. En yoghurtbägare separerar yoghurten från din topping, och du kan på så sätt ta med dig ett schysst mellanmål i väskan.

Vad kan man använda istället för en yoghurtbägare?

En matlåda eller termosmugg fungerar alltid som komplement till yoghurtmuggen. Men då ofta får du inget alternativ att separera de torra ingredienserna från de blöta.

Hur mycket kostar en yoghurtbägare?

En yoghurtbägare kostar ofta inte mer än en 100-lapp. I vissa fall kan det dock sträcka sig upp mot 300kr, men dessa modeller är betydligt mer hållbara.

Var kan man köpa yoghurtbägare?

Yoghurtbägare är förvånansvärt svåra att hitta, men du kan ofta hitta de på “fyndvaruhus” som Jysk, eller förstås, online.

Bästa yoghurtbägaren

Hur hittar man den bästa yoghurtbägaren?

Det är absolut svårt att hitta den bästa yoghurtbägaren, men vi är här för att ändra på den uppfattningen. Om du inte tycker om de varianter som finns i vår yoghurtbägare bäst i test lista kan du nedan hitta en köpguide.

Hållbarhet

Underrubriken “hållbarhet” inkluderar i vår mening två saker; bra stängning och att den håller länge. Locket på yoghurtbägaren måste sitta tight, och inte bara när du först börjar använda den, för alltid! Det värsta som kan hända är att din yoghurt spills ut i väskan.

Kolla så att locket sitter tajt, och har någon form av låsanordning, annars kommer det antagligen någon gång spillas ut. Det faktum att yoghurtbägaren ska hålla länge är väl kanske inte så konstigt, men hur ska man veta det?

Titta på priset! En modell som kostar en femtiolapp kommer antagligen inte hålla mer än några månader. En som kostar upp mot 300kr däremot, håller nog i flera år utan att locket blir löst.

Storlek

Storleken på yoghurtmuggen är A och O. Tänk på hur stor portion yoghurt du brukar äta, och definiera sedan hur stor du vill att din bägare ska vara.

Vi rekommenderar att du hellre köper en upp mot en halvliter, om du inte använder hela kapaciteten gör det ju inget? Då kan den dessutom också användas som matlåda, du kan lägga såser eller dressing i locket!

Pris

Priset är något nästan alla konsumenter tänker på. Om du är en av de kan vi rekommendera att du spenderar några kronor extra för att få den att hålla längre. Yoghurtmuggarna är nämligen nästan alltid gjorda helt i plast, och överkonsumtion av plast är något vi absolut inte eftersträvar.

Yoghurtbägare test

Hur gjorde vi vårt yoghurtbägare test?

Vi bestämde oss för att skriva vårt yoghurtbägare test för att vi inte hittade något online. Då började vi med att hitta några modeller som skulle platsa på topplistan. Vilket visade sig vara svårare än vi trodde, det finns inte så många varianter!

Vi hittade till slut några modeller som presterat bra enligt föregående kunder, de fick det bli. Vi tittade då främst på produktbeskrivningar och specifikationer, men också en hel del på kundrecensioner. Med informationen vi kommit över hade vi nu bildat oss en egen uppfattning om produkterna. Vi använde oss sedan av den information vi hittat för att skriva egna recensioner.

För att avsluta testet behövde vi ta fram en yoghurtbägare bäst i test lista också. Den togs fram genom gedigen jämförelse. Jämförelsen innebar kriterier som pris, material, hållbarhet och storlek. När vi jämfört de hittade vi en klar testvinnare, och rangordnade resterande modeller därefter.

Källor